2777
2789
امروز صبح وقتی از خواب بلند شدم صدایه جیغ همسایه بغلیمون فضایه خونه و کوچه رو پر کرده بود فکر کنید شوهرش 3 ساعت تمام با تمام قدرتش کتکش میزد طفلک بعد از سه ساعت با یه بچه ی 22ماهه چمدونشو بست و رفت خونه ی باباش........

از صبح تا حالا اعصابم خیلی بهم ریخته............

یعنی برایه یه مرد اینقدر سخته که بهش بگی برو سرکار..............
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

باید قبال از کتک خوردن جمدونش رو جمع میکرد میرفت
مردی که دست بزن داره جاش--------------------------- اون جاست
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به علاقه مندی هام اضافه اش می کنم...........

اون بالا کنار تاپیک یه قلب هست روش کلیک کن..اضافه میشه.

Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

دستش قلم شه مرتیکه !....کار کردن نداره چرا میوفته به جون زن بیچارش ؟!!
آسمان جون منم از دیدن و شنیدن این ظلم ها خیلی ناراحت میشم.اصلان کلان اعصاب maasab تعطیل میشه .قبل از اینکه پست شما بخونم تو یک وبلاگی عکس اون پسر بچه که مورد کودک آذری پدر و مادرش قرار گرفته بود را یک بار دیگه دیدم دیگه کلی به هم ریختم .خدا خودش هم به زن همسایه شما هم به همه زنهای مشابه اون و به همه بچه ها رحم کنه و خودش بدادشون برسه
واقعا ناراحت کننده ست...
ما هم یه همسایه داشتیم که خیلی دلم واسه خانومه و بچه سه سالشون می سوخت........وقتی خانومه می رفت خونه ی مامانش شوهرش زن میاورد خونه...خانومه شک کرده بود همیشه دعوا و بزن بزن داشتن و از اول دعواشون هم صدای گریه ی اون طفل معصوم میومد.
همسایه ها به صاحبخونه خبر دادن و اونم بلندشون کرد............
سلام لطفا از این وب سایت دیدن کنید
http://pooshakamiri.persianblog.ir/

حتما دیدن کنید پشیمون نمی شید .
قیمتها و کالاها هر روز بروزرسانی مشود
ارسال رایگان
میتونید از مشاوره رایگان با کودکیار های باتجربه ما بهره مند شوید