2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

عزیزم پسر من هفده ماهگی راه افتاد

الحمدالله هیچ مشکلی هم نداره

اصلا نگران نباش

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من  یک ساعت پیش پسرمو اینقد زدم‌مهمونهم داشتم خسته بود حسابی از صبح تو اشپز خونه بودم اینم هی خ ...

خوب مهمونی نگیر واجب نیست که اون بچه چه گناهی کرده . یه ذره هم به خودت برس ‌ تقویتی بزن نوروبیون و ب۱۲ . هرچی خودت سالم تر باشی برای بچت بیشتر وقت میزاری و بهتر رفتار میکنی

گفتن چی بهت ؟ول کن بابذ بخدا دیونه میشی .میگم دختر فامیلمونو من خودم میگفتم دوراز جون مشکل داره چند ...

گفتن راه میره. مشکلی نداره. فقط میترسه...

دکتر میگه ما به اینکه یا وسایل شروع به حرکت میکنه بچه میگیم راه افتاده...

گفتن راه میره. مشکلی نداره. فقط میترسه... دکتر میگه ما به اینکه یا وسایل شروع به حرکت میکنه بچه میگ ...

خب راست میگن .اگه با کمک وسیله ها راه میره اصلا نگران نباش خب ؟؟؟؟؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
من  یک ساعت پیش پسرمو اینقد زدم‌مهمونهم داشتم خسته بود حسابی از صبح تو اشپز خونه بودم اینم هی خ ...

درکت میکنم با اینکه پسرم ۱ سالشه گاهی متنفرم ازش ما فقط فقط خسته ایم بخدا وگرنه مادرایی خوبیم طاقتمون طاق میشه فقط

هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
چقدر سخته زندگیاتون یعنی باعثش فقط بچه اس😐

اره دیگه یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی🤣🤣🤣شوخی میکنم اولش واقعااااا سخته ولی وقتی میاد بی هوا بوست میکنه میدوعه بقلت میمیری براش. 

چقدر سخته زندگیاتون یعنی باعثش فقط بچه اس😐

نه این فقط یه قسمتشه. بقیه اش خیلی خوبه با یه حرکت یا حرف بچه ادم دلش اب میشه. 😍😍

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞