2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
چرا از،اول کار کردی براشون؟ دور از،جونت مگه نوکرشون هستی؟

بخدا از روی محبت کار کردم  یه مدت رفتاراشون سرد بود بعدشم دعوا و دادو بیداد و.....اگه بدونی چه اشکایی که ریختم و بچه شیر میدادم .....اولین باری بود که از ازدواج پشیمون شدم 

اکثرا همینیم ..... واقعا مردگی میکنیم نه زندگی.

منم خسته شدم اما نه از بچه هام از باباشون از بی مسوولیتیش از بی محبتیش از حمایت نکردناش. 

منم یه پسر دوماهه دارم یه تنه واسه زندگیم هم زنم هم مرد . خییییییییلی خسته میشم گاهی اوقات دلم میخاد اینقدررررررر جیغ بزنم ک خالی شم دلم میخاد خودمو بزنم . نه دلخوشی دارم نه سرگرمی هیچی. کل روزمو ب پوشک عوض کردن و شیر دادنو غذا درست کردنو لباس شستن و ...... وای خدا .... 

پریروز روز دختر بود دلم گرفت . چ فایده ک همش میگن دختر چشم و چراغه و فلانه و .... جنس زن بدبخته زیر دسته همش باید جون بکنی . تازه مردا طلبکارتم هستن سر آخر . البته هستن مردای واقعی ک پشت زناشونن اما من ک محرومم ازین نعمت

میشه واسه خونه دار شدنم یه صلوات بفرستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همینجورم.. هر روز میگفتم بزرگ میشه خواب لعنتیش درست میشه نشد ک نشد... دوساله عین ادم نتونستم سرم بزارم زمین...درک میکنم.. هر روزم شده گریه 

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   

آخه بچه شیش ماهه داد زدن سرش داره؟ چی میفهمه...  حتما ی مشکلی داره ببرش دکتر ی شربت هست فکرکنم دکترا ب بچه های بی قرار میدن اگه واقعا بی قراره و مشکلی نداره

من خودم دخترم یازده ماهشه درک میکنم ک بعضی وقتا واقعا خسته و کوفته میشیم ولی بخدا این طفل معصوما مظلوم تر و ضعیف تر ازین هستن ک ما خستگیمونو سرشون خالی کنیم اونا رو خودمون ب این دنیا آوردیم چرا بخوایم آیندشونو بخاطر خستگی خودمون خراب کنیم میدونستین تا چهارده ماهگی بچه هر نیازی ک داره باید سریع برطرف بشه ب گریه هاش توجه بشه تموم شخصیت و اخلاق و رفتارشون تو آینده بستگی ب رفتاری داره ک ماها الان باهاشون داریم

اینم بگم ک هیچوقت نزار گشنه بمونی خانم استارتر واقعا تجربه کردم وقتایی ک گشنمه با زمین و زمان دعوا دارم حتما برای خودت غذا درست کن بزار کنارت تنقلات و خوراکی بزار دم دستت ک اگه بچتم نق زد و گریه کرد تو گشنه نمونی وقتایی ک خوابه اول غذا بخور بعد کاراتو بکن

اصلنم اینجوری نیست ک بزرگتر بشه بدتر میشه بستگی ب خودت داره نزار لجباز بشه ب خواسته هاش اهمیت بده

توروخدا بچه میارین حواستون ب اینم باشه ک فقط نباید بزرگ بشن باید با خوشی بزرگ بشن باید از تک تک لحظه هاشون لذت ببرن چون اونا هیچ درکی از سختی و مشکلات زندگی ندارن تاوان خستگی و مشکلات روحی و جسمی و مالی و.... مارو نباید اونا بدن😢😔

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
من از دست دخترم دق کردم به مامانم میگفتم هروقت مردم نزار بیاد سرقبرم گریه کنه چون قاتل من همین بچمه ...

من یه مادرم .خدارو هزاران بار شاکرم که به من نعمت مادرشدن رو داد.منظورم این هست که می دونم بچه بزرگ کردن چیه و سختیاش و لذتش رو هم می شناسم.

اینایی رو که شما برای بچت آرزو کردی من تو عمرم برای دشمنم هم آرزو نمی کنم.چجور دلت میاد آخه!!!

هرچه هم اذیت شده باشی حق این فکرا رو داری؟بچتو بیارن سر قبرشما بزننش دلت خنک بشه؟!

بچه ها به گردن پدرومادر حق دارن که اگر وظیفمون رو نتونیم انجام بدیم مدیون می شیم

من پسرم ۴ سالشه .امروز جوری زدمش، الان که خوابه میبینمش جیگرم داره اتیش میگیره😔😔😔😔😔

کافر بشی نزن 😭

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
آخه بچه شیش ماهه داد زدن سرش داره؟ چی میفهمه...  حتما ی مشکلی داره ببرش دکتر ی شربت هست فکرکنم ...

آفرین.این جملت رو که گفتی اینا باید با خوشی بزرگ بشن رو یادم نگه می دارم.کاملا درست گفتی.خیلی مهمه.

عزیزم میدونم حق داری مادری سخته اما ناشکری نکن ببین علت گریه اش چیه ببر دکتر رازیانه بخور آرام بخشه گل گاوزبان بخور تو شیرت هم اثر داره بخدا منم سر پسرم داد زدم بلد نبودم الان ح

چیزی نمونده جز حسرت اونروزا که نتونستم واسش درست مادری کنم تجربه خودمو میگم اگر با پرخاش رفتار کنی نتیجه اش میشه ی بچه عصبی و بی منطق و همین روال دلخون بودنت ادامه پیدا میکنه رفتارت رو عوض کن غسل صبر کن صبور باش بچه از مادر آرامش میگیره 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
ببین دختر من اخر شلوغیه دیگه از دستش مبل و میز و میز غذاخوری همه چیز جمع کردم نق نگم تو بگم گریه منم ...

روش شما خیلی هم درسته... ماها توقع داریم بعد از بچه آوردن هم خونمون مثل قبل زرق و برقی و تر و تمیز باشه غذامون همیشه مهیا باشه خودمون همیشه خوشگل و آرایش کرده باشیم درصورتی ک واقعا همه اینا با بچه خیلی سخته حتی ی ابرو تمیز کردن حتی ی چایی دم کردن.... ولی طفلی‌ها چ گناهی کردن ب دنیا آوردیمشون ک سرشون داد بزنیم ک چرا من خستم چرا من خواب ندارم چرا من خوراک ندارم.... مگه ماها زن نیستیم مگه از قبل نمیدونستیم ک بچه با خودش بی خوابی میاره هزارتا کار و شلوغی میاره با میل خودمون مگه بچه دار نشدیم ک حالا ازشون خسته بشیم و داد بزنیم و دعواشون کنیم اونم بچه ای ک هنوز دست چپ و راستشم تشخیص نمیده چ برسه ب شیش ماهه ده ماهه دوازده ماهه اینا ک چیزی نمیفهمن داد زدن و پرخاشگری با بچه چندماهه عین ظلم کردن بهشونه

چقد ما زنا کم طاقت شدیم😳😳

عزیزم میدونم حق داری مادری سخته اما ناشکری نکن ببین علت گریه اش چیه ببر دکتر رازیانه بخور آرام بخشه ...

دقیقا درست گفتین بچه ای ک الان مادرش باهاش بدرفتاری کنه بخاطر خستگیای خودش،  بزرگ ک شد عصبی میشه و هی بزرگتر و عصبی تر وتبدیل ب جوونی میشه ک آینده شم بخاطر اعصاب نداشته تباه میشه

برای چی میگن حتی شیر حرص و جوشی رو ب بچه ندین بخاطر اینکه استرس ب بچه منتقل نشه و عصبی بار نیاد چ برسه ب اینکه علنا سرش داد زده بشه کتک زده بشه و... 

توروخدا نیاین بگین شماها درک نمیکنین حتما بچه هاتون آرومن و این حرفا.... ماها هممون مادریم و مثل هم کاملا حس همتون قابل درکه ولی سر بچه هاتون خالی نکنید بخدا اونا گناهی ندارن این دورانشون میگذره و فقط حسرت میمونه ب دلمون ک چرا اینجوری بزرگش کردیم چرا کم و کسری براشون گذاشتیم😔

استارتر جان من همیشه میگم خدا جون بچه رو دادی صبرشم بده.حق داری ولی تحمل کن بزرگ میشه اول اخرش.کاش میشد بچه ها رو بزرگ تحویل ادم بدن

چیه نوزادیشون اخه😐خداروشکر بزرگ شد دخترم تموم شد اون روزا