2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870302 بازدید | 60346 پست
رفته بودم فروشگاه… یکی از این فروشگاه بزرگا، اسم نمی‌برم تبلیغ نشه براش! یه پیرمرد با نوه‌اش اومده بود خرید، پسره هی ور ور و غرغر می‌کرد. پیرمرد می‌گفت: “آروم باش فرهاد، آروم باش عزیزم!” جلوی قفسه خوراکی‌ها، پسره خودشو زد زمین و داد و بیداد… پیرمرده گفت: “آروم فرهاد جان، دیگه چیزی نمونده خرید تموم بشه.” دَم صندوق پسره چرخ دستی رو کشید چنتا از جنسا افتاد رو زمین، پیرمرده باز گفت: “فرهاد آروم! تموم شد، دیگه داریم می‌ریم بیرون!” من کف‌بُر شده بودم! بیرون رفتم بهش گفتم آقا شما خیلی کارت درسته این همه اذیتت کرد فقط بهش گفتی فرهاد آروم باش! پیرمرده با این قیافه :| منو نگاه کرد و گفت: “عزیزم، فرهاد اسم مَنه! اون فلان فلان شده اسمش سیامکه!!”
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
اسمش را میگذاریم دوست مجازی اما آنسو یک آدم حقیقی نشسته که خصوصیاتش را نمیتواند مخفی کند وقتی دلتنگی ها وآشفتگی هایش را مینویسد. وقت میگذارد برایم وقت میگذارم برایش…. نگرانش میشوم دلتنگش میشوم! وقتی درصحبت هایم به عنوان دوست یاد میشود مطمئن میشوم حقیقی ست… هرچند کنارهم نباشیم هرچند صدای هم نشنیده باشیــــم من برایش سلامتی وشادکامی ارزو دارم هرکجا که باشد پس دوست من در دنیای مجازی دوستــــــــــــت دارمــــــــ
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستون دارم بوس به همه مامانا وکوچولوهای خوشملشون که دلم خیلی براشون تنگ شده
• جنتی : تابستون که می شه هیچ وقت خودمو نمی بخشم که چرا به نوح گفتم این یه جفت پشه را هم سوار کن ...... • جنتی: در هیچ قرنی به اندازه قرن 21 به من توهین نشد !  • پزشکان ، از جنتی کاملا قطع امید کرده اند و گفته اند : جنتی دیگر نمی میرد. .. • ج..نتی یه بچه کلاغ می خره! ازش می پرسن چرا کلاغ؟ میگه: می خوام ببینم راسته میگن 300سال عمر می کنه !. .. • عزرائیل اعلام کرد پس از قبض روح جنتی رسما از دنیای قهرمانی خداحافظی می کند!  • بلال جان صداتو دوست دارم...بیشتر رو تحر یرات کار کن... آینده خوبی داری ...مدینه سال سوم هجری-آیت ا.. جنتی .... • پدرجان عقب تر بایست گلی نشی! ( خدا خطاب به جنتی هنگام آفرینش حضرت آدم ( .. • آیـــــا میدانید در قسم "به پیر به پیغمبر" منظور از پیر جنتی است..... .. • ببین اگه یوسف پایه نیست من هستما ا ا ا! ".جنتی خطاب به زلیخا"  • جنتی بالای قبر نوح: روت کم شدr.v  • دود غلیظی سرتاسر تهرونو فرا گرفته! به گزارش آسوشیتدپرس این وضعیت ناشی از خاموش شدن شمع های کیک تولد آیت الله جنتی است
پسرم روز به روز بیشتر عاشقت میشمممممممممممممممم
نازنین جون رمزی که برای وبلاگ سوشیانس جون واسم فرستادی،هرچی میزنم باز نمیکنه.میشه یه بار دیگه رمزو بفرستی؟
سلام خوبی ندا خوجله ترشی و خیار شور؟؟؟؟ هلیا؟؟؟ عجبا!!!! ندا خیلی بهت غبطه می خورم از اینجا تکون نمی خوری افرین به این ارادت رفتن اونجا فقط یه مزی ت داره که با بچه هاییم و گرنه خانه بر اندازه خخخخخخ دلم برات خیلی تنگیده از هلیا جونم هم تونستی عکس بزار لطفا
شاخه های گل رز همه تصویر تواند و تو ای عشق اهورایی من، روز میلاد تو آغاز نفس های من است.
مامان هلیا من نمی دونم کی و چطوری ولی بیا پیشمون لطفا همه دلتنگتن و یه چیزه دیگه اینکه تفلد شادیه و بچه ها قراره همین یکشنبه پیش رو برن بیرون یا چیتگر یا پارک مادران خواستی بری بگو تا هماهنگ شه
شاخه های گل رز همه تصویر تواند و تو ای عشق اهورایی من، روز میلاد تو آغاز نفس های من است.
سلام خوشگلا خوبین؟ ندا مرامت منو کشت عزیزم قربون هلیا بشم.یعنی ساینا هم کمبود ویتامین دی داره که دندونش دیگه در نیومد؟؟؟؟؟ آ د ایرانی خیلی خوبه بگیر بده منم میگیرم ضرر نداره.اونم میدم.مولتیش هم آ د داره. راستی من مولتی کیندر جویس میدم که خودش زینک هم داره
واسه برگشت آرامش به زندگیم دعا کنید...
سلام خوبین ماهم خوبین می بینم که همه رفتین تووایبروبی معرفت شدین تولدشادی جون مبارک یکی به اس میده نمیدونم نازنینه یاعادله ان شاالله همتون بانی نی هاخوب باشین دلم برای همتون تنگ شده
سلام ندا جون خوبی؟ هلیا جون خوبه؟ اول از همه بهت پیشنهاد میکنم کتاب کلید رفتار با کودک یکساله انتشارات صابرین رو حتما حتما بخون ، در مورد کلاس بازی نمیدونم هدفت تعامل هلیا با همسناشه یا روش تربیتی میخوای یاد بگیری؟ در هرصورت یه کلاس بازی هست که با بچه ها شعر میخونن و لازی میکنن با مادرا توی کلاسن طرف میدون هرویه اگه خواستی بگو شمارشو برات بزارم، درضمن خواستی موبایلت رو برام بزار با هم در تماس باشیم.
سلام بچه ها.قربونتون برممممممممممممممم سپید مریم جونی وشیرین ووفاطمه جون وبقیه دوستانی که به یادم هستین.خیلی دلم براتون تنگ شده.خوب لاقل هفته ای یا دوهفته یه بار بیاین اینجادورهم جمع بشین .من وندامامان نوژان هم دلمون واستون تنگ میشه خوب
شیرین جون یه دنیا ممنون .نمیدونی چقدر دلم واسه صباجون تنگ شدهبیاین عکس دخمل عسلا وپسمل طلاها رو بزارین.خیلیییییییییی دلم تنگ شده واسه همتون.ازتون خواهش میکنم نزارین تاپیک تعطیل بشه.هروقت میام میبینم خبری نیست دلم خیلی میگیره.یعنی هفته یه بارم وقت ندارید بیاید اینجا