2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870302 بازدید | 60346 پست
ندا جونم سلام علیکم سلام علیکم عرض شود من خودم یه تنه قربونه هلیا شیطون برم که انقد شیطونه ندا تصمیم داشتم تو عید از شیر ش بگیرمش ولی تواناییشو تو خودم ندیدیم بیشتر اتفاقی شد. چند روزی خونه مامانم موندم خیلی شیطتنت و بازی گوشی می کرد و حسابی خسته می شد و چون خوب تو روز استراحت نداشت تقریبا شبا بی هوش می شد و می خوابید و دیگه نا نداشت بیدار شه تقریبا 7 یا 8 اینا یه بار می خورد و دوباره لالا، البته شامشو من دیر میدادم و حسابی سیر می شد و می خوابید. بعدشم که اومدیم خونه سرما خورد در واقع فقط دماغش بد جور کیپ بود و لا غیر. و چون قطره هم نمی زاشت ریزیم در نتیجه نمی تونست شیر بخوره سعی می کرد ولی چون می دید نمی تونه ولش می کرد طفلی. اینطوری شد که دو باره چند شب نخوررد. یادمه دوشب بیدار شد و گریه کرد برا شیر، باباش بهش تو فنجون آب داد و حوواسشو از شیر پرتوند.
شاخه های گل رز همه تصویر تواند و تو ای عشق اهورایی من، روز میلاد تو آغاز نفس های من است.
یه چند شب اومدم زرنگی کنم و جداش کنم از خودمون و تو تخت خودش بزارم یه شبش خوب بود دو شب بعدی هی بیدار می شد تا شیر نخوره هم دس بر دار نبود منم از خستگی و تنبلی بهش شیر دادم همه چی تو این دو شب خراب شد ولی دیگه تصمیم گرفتم پیش خودم بخوابونمش فعلا تا عادت شیرش از بین نرفته که خدارو شکر تا الان که پیش خودمون می خوابه دیگه بیدار نمی شه برا شیر ولی خب نشد که جداش کنم دیگه. داره دیر می شه تا یک و نیم سالگی ججداش نکنم دیگه خیلی سخت می شه.
شاخه های گل رز همه تصویر تواند و تو ای عشق اهورایی من، روز میلاد تو آغاز نفس های من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می بینم که دوباره عادتمو از سر گرفتمو شبا میام با خودم مثل دیوانه ها می حرفم عیب نداره تحملم کنید پر چونگیمو، چند شبی استراحت می دم بهتون چون فردا شب که مهمونی ام و شب بعدشم تبلدمه و بعدشم که دو شب عروسی دعوتیمو خلاصه حسابی سرم شلوغه
سلااااااام چه حیف مریم جونم کاش یک ساعت زودتر آنلاین شده بودم که اینجا بودی تا الان تو آشپزخونه بودم ظرف شستم مرتب کردم از خودم رولت در وکردم خخخخخخ البته خیلی خوشکل نشد الان با گوشی ام وگرنه براتون میعکسیدم امروز کلا خیلی کدبانو بودم دو شیشه خیارشور هم درست کردم و خرید خونه کردم البته یه عالم لباس نشسته دارم و جارو و.... که میمونه واسه فردا چیکار کنم من انقد میدوم بازم خونه نامرتبه هممممیششششه هم کار دارم یه روز نشد بیدار بشم بگم آخییییششش چقد خوبه کار ندارم همش با رایان بازی کنم امروزز ای خدااااا روزم مبارک واقعا، خیلی زحمت کشم من خخخخخخخ
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
مریم گلی،،، عزیز دلم تولدت مباااااارککککککککککک الهی صدو بیست سال زنده باشی و همیشه سلامت باشی و دلت خوش باشه طفلک شوشوت باید دو تا کادو بگیره هم روز زن هم تولدت هههههه
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
لیلا جون ممنون یادی از ما کردی خونه ما هم همش نا مرتبه من جمع میکنم نگار میریزه خیلی شیطون شده دوست داره همش بازی کنه ادای همه هم در میاره تو خیابون یکی جیغ میزنه اینم فوری جیغ میزنه؛ ) تا صدای اهنگ میشنوه سریع میرقصه و ...
CafeMom Tickers
آفرین مامانای خوب ، یکم فعال شدید دوباره قربونت ندا جون ، خیلی کار سختیه وب آپ کردن ، فاطمه هم که نمیذاره پشت لپ تاب بشینم ، میاد دستمو میکشه که پاشم وای مریم جون دومی !!!! ایشالا که هر چور دوست دارین براتون جور بشه چه مامانهای فعالی داریم ماشالا ، رفتن به فکر دومی
خدایا شکر برای این همه نعمت ...
سلام مامانا،روزتون مبارک،پسره منم 21 دی 91 بدنیا اومدة،تازه این تاپیکو دیدم،منم بازی میدین تا از راهنماییاتون استفاده کنم؟ جیگرم اسمش راستینة،یه سالگی راه افتاد،مامان باباو ددو چیه و قیه و چنتا کلمه دیگرو میگه،چهارتا دندونم داره،سره دندوناش دمارمو درآورده،از اول عید شبا خابش بد شده،قبلا خیلی خوب بود،حتی میشد یة سره تا صب بخابه ولی این یه ماه بدطور شده،پوستشم خیلی حساس شدة،چند روزة زیر چشاشو دور دهنش قرمز میشن،دوتا دکترم بردم گفتن پوستش حساسه و دارو ندادن،یکی دو روزمه هم نق نقو شده قربونش برم اعصاب نداره!هه!ولی خوب جای شکرش باقیه از بابا ش حساب میبره
میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1
سلام به همه روزتون مبارک مریم جون جونی تولد شمام مبارک انشالا سالیان سال زنده باشی و بزرگ شدن و موفقیت حسین*جون رو ببینی و لذتشو ببری ممنون ندا جون انگشتمو میدم باهاش همراهی میکنم تا یادش بره و راه بره ممنون از محبتت هلیا جونمو ببوس
CafeMom Tickers