2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست
راستی زردی پسر من برگشت و ما دو شب دیگه بیمارستان بودیم

حاالا که اومدم خونه شایان سرما خورده و تب کرده ....دیگه دارم کم میارم واقعا خسته شدم
به قیمت سپید شدن موهایم تمام شد، ولی آموختم که: ناله ام سکوت باشد/ گریه ام لبخند/ و تنها همدمم، خدا/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلامممم
تاپیک جدید مبارکککککککککک
ایشالا همه نینیامون سلامت باشن
من فعلاً خیلی درگیر بچه و خودم هستم کم میام اما بعداً ایشالا بیشتر میام
اخه من زایمان طبیعی داشتم مردمممممم رسماً 30 تا بخیه خوردم خیلییی سخت بود از روز 5 هم امین زردیش شدید شد بیمارستان بستری شد سه روز بعد اومدیم خونه من یک انفولانزای وحشتناکی گرفتم که ببخشید اسهال و استفراغ و تب بیچارم کرد خودم بستری شدم تا یک هفته انفولانزا خوب شد الان دیسک کمرم زده بیرون و چهارچنگولی موندم دارم امپول میزنم تا فیزیوتراپی کنم و امیدوارم عمل نخواد اما دردم خیلییییی زیاده دیروز امین رو ختنه کردم بیچاره بچم کلی دردش اومد اما خوب چاره ای نیست خودمم با این همه درد باید بشینم شیر بدم و اون روزهای اول همش تو بیمارستان رو بخیه هام نشستم دوتاش پاره شده فعلاًًًً تا حالا برم ویزیت بعدی البته اگر دوباره رو پا بشم برام دعااااا کنید
دوستتون دارم و براتون بهترین ارزوهارو دارمممم
گل پسرم تو نفس مامانیییی
نیکی جان وایییییییییییی چه قدر سخت... مواظب خودت باش عزیزم ...من تازه میخوام پس فردا انشاله برای اولین بار بعد زایمان برم ویزیت بشم!!!!!!! امیدوارم هرچه زودتر کمرت خوب بشهههههه که حداقل بتونی راحت امین کوچولو بغل کنی
2810