2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلام مامانهای عزیز
طراحی تم وتقویم تا پایان تیرماه رایگانه ارسالش هم رایگان
به تایپیکم ی بزنید مرسی
http://old.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=793470&postID=33910902
طراحی واجرای جدیدترین تم های تولد..همراه ایده برای اجرای تولد...09019217312تلفن سفارش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من اس شده نمی دنم از دندونشه یا چیز دیگه
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام دخملی منم 12/21دنیا اومد دیروز یه سال و سه ماهش شد که هنوز خوب نمیتونه راه بره هی میخوره زمین فقط وقتی دوس داره شروع میکنه راه رفتن بیرون که میریم همش باید بغلش کنم حرفم نمیزنه هنوز به جز چند کلمه
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
تازه سرما خورده به نظرتون چی بهش بدم تا جلوی عفونت گلو رو بگیره هنوز سرفه نمیکنه درحد ابریزش وعطسه نمیخوام کار به انتی بیوتیک و دکتر بکشه به نظرتون چی بهش بدم؟
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
بچه ها لطفا راهنمایی کنین خیلی اعصابم خورد میشه وقتی دخملی مریض میشه البته میدونم همه از مریضی بچشون ناراحت میشن
سلام عزیزم
ایشالا دخترت زودی خوب بشه
عزیزم. اگه بردی دکتر همون دارویی که دکتر بهت داده رو بهش بده

خودسر چیزی بهش نده عزیزم
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام مامانای گل پسری منم همچنان چند قدمی بر میداره دوباره بی خیال میشه دوباره راه میره منم دوس ندارم ببرمش دکتر علی رقم اصرار اطرافیان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=695937
سلام به همه امیدوارم نی نیهاتون همیشه سالم باشن بالاخره اقا بهراد منم راه رفت جمعه بعدازظهر خودش ایستادو جند قدم راه رفت الان دو روزه تمام کار من و باباش شده تمرین با اقا که امروز نتیجه داد و تونست حدود٢٠قدم بدون کمک راه بره خیلی خوشحالم واقعا نکران شده بودم اخه خیلی دیر شده بود خدارو شکرکه بهراد منم راه رفت
خدایا شکر به خاطر همه چیز
سلام بچه من خیلی وقته راه میره کل خونه رو دور میزنه ولی باز دوس داره چار دست وپا بره بیرون که میریم میترسه راه بره دستمم درد میکنه نمیتونم بغلش کنم خیلی دیر داره راه میفته چون نمیخواد اکثر بچه ها میخوان راه برن ولی اون همش چار دست وپا میره زانو هاش داغون شدن چیکار کنم که بخواد راه بره ؟
دختر از شهر رویا به نظرم بلهاش بازی هایی کن که نیاز به راه رفتن باشه مثلا اسباب بازی یا وسایلی که دوست داره رو دور براش بذار و تشویقش کن که دیوار یا هرچیزی که نزدیکشه رو بگیره راه بره و بهش بعدش جایزه بده یا باهاش قایم باشک بازی کن بگو بدو تا بگیرمت و از این سری بازی ها امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام خوب هستید گل دخترا و گل پسراتون خوبن؟ سپهر من هم جمعه 23 خرداد بالاخره خودش از رو زمین بلند شد ایستاد بدون اینکه دستش رو به جایی بگیره و دیگه واقعا راه افتاده و خودش یه مسیر طولانی رو بدون کمک میره. تازه دیگه قشنگ کلاغ پر بازی میکنه. جمله هم میگه آب اد. یعنی آب بده و ککی شیرین کاری دیگه. نی نی هاتون رو می بوسم.
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.
سلام دوستان گل عزیزم
فرشته هاتون جوبن؟؟؟

سوگند الان سه ماهه که کامل راه میره.چند وقتی هم هست که دو میزنه

حرف هم زیاد نمیزنه
آب...آب
عمه...عمه
امام..... حمام
اده... بده
نه....نه

بقیه کاراشو. هم با اشاره انجام میده
مثلا اشاره میکنه به کش مو.بعد دستش رو.میزنه رو سرش یعنی بزن به موهام
یه کنترل رو میاره. دست میزنه یعنی برام. آهنگ بزن

خیلی کدبانو هست.واسه انداختن و جمع کردن سفره ناهار و شام هر وسیله ای رو.که بتونه برام میارهll.کلی لذت میبره و دوستداره کمک کنه

ولییییییییییی. کماکان فقط به دندون داره
بابا مامان رو هم درست نمیگه

بعد از ناهار و شام. دستش رو میبره بالا یعنی الهی شکر
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام مامان سوگند خانم. آخ چه کار خوبی میکنی یادش میدی کمکت کنه. سپهر جدیدا داره جیغ جیغو میشه. کلماتی که سپهر میگه: اد: بده آب اد: آب بده ماماما - بابابا - جیز
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.
2810