2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلاااااام سال نو همگی مبارک باشه .... تولد نینی های ناز و گلمون هم مبارک باشه

من واکسن ملورین رو 4 شنبه قبل از تحویل سال زدم ، دقیقا 6 روز بعد تب کرد و تا دو روز هم آبریزش بینی داشت ولی خداروشکر الان خوبه .

ملورین کوچولوی من هم یکی و نصفی دندون داره خخخخخ آخه دومی تازه دراومده و هنوز کامل بیرون نیومده ... همچنان 4 دست و پا میره و هنوز از درو دیوار و خلاصه همه جا میگیره و راه میره ، ولی نمیتونه مستقلا راه بره ... تازشم خیلی خیلی خانوم شده خاله هاااا
CafeMom Tickers
سلام به همه خاله های عزیز و دخمل و پسمل های نازشون

امیدوارم تعطیلات عید به همتون خوش گذشته باشه.
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا سپهر تبلوک ما هنوز مستقل راه نمیره و هیچ علاقه ای هم نداره که راه بیوفته شکر خدا هههههههه
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
9 تا دندون داره.

2 تا از آسیاب های بالا دراومد و پدری ازش درآورد که نگوووووووووووووو
سلام به همگی
منم یه پسر متولد اسفند 91 دارم 5 اسفند به دنیا اومده پسر منم 8 تا دندون داره که تا 10 ماهگی دراومدن و دیگه دندونی در نیاورده هنوز ولی لثه هاش متورمن
راستی بچه های شما راه میرن پسر من هنوز راه نمیره فقط با کمک مبل یا دیوار میتونه بایسته و راه بره میترسم مشکلی باشه که هنوز نمیتونه تعادلشو حفظ کنه و تنهایی بایسته و راه بره
خدایا مرا آن ده که آن به
سلام به همه. ی دوستای گل
و مامان های زحمتکش

دختری من تازه راه افتاده
یکی و نصفی دندون داره
بابا.مامان.آب.عمه.در میگه نه خیلی زیاد
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
دندون 3 و 4 دخملی داره در میاد.... دخملی منم چند تا کلمه می گه بخصوص عاشق ساعته میگه تیک تاک بهش...
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
ستایش منم 29 اسفند 91 دقیقا روزی که سال تحویل شد تولد یک سالگیش بود
دخملی منم 8 تا دندون داره هنوز مستقل راه نیافتاده اما با کمک مبل و دیوار راه میره و شیطونی میکنه
کلمه های زیادی یاد گرفته
دل = گل
عک == عکس
بابا
ماما
دد
هام == الهام
ام== امیر
داک== لاک
پا
دش== چشم
و اعضای بدنشو میشناسه البته با کمک فلش کارتهای کودک نخبه
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
مامان سارا جون ملورین چه اسم زیبایی نامدار باشه انشالله
دخمل منم دقیقا 6 روز بعد از واکسنش تب داشت و تبش خیلی بالا رفت و دو شب متوالی تب داشت و آبریزش منه احمق به خیال اینکه سرماخورده دیفن هیدرامین و سیتریزن و سفکسیم 100 بهش دادم
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
سلام.سال نوی خوبی داشته باشی. منم یه نی نی 91 دارم الان یک سال و نیمه است.

این سایت رو خوندم به نظرم جالب اومد. بخونید بد نیست.

http://damoon2014.mihanblog.com/post/123
کارشناس پرستاری و درمانگر زخم میباشم. درمان انواع زخم های دیابتی عروقی بستر و.... با مشاوره رایگان در واتس اپ . تهران و کرج. انجام کلیه ی مراقبت های پرستاری در منزل.    09125733090
مرسی گلابتون جون ، لطف داری عزیزم ...

عه خودت بهش دارو دادی یعنی یا بردیش دکتر ؟

ماشاله چقد دخترت فعاله ... ملورین فقط ماما ، ایو ( الو ) و بابا، دد ، نه نه میگه ... هنوز هم راه نیوفتاده ... دوتا دندون هم درآورده و لثه های بالاش بشدت متورم شده ...

راستی بچه ها ملورین جدیدا خیییییییییییلی بی قرار شده ، یعنی این چند روزه منو کشته ، فک میکنید بخاطر دندونای بالاش میتونه باشه که داره درمیاد ؟؟ میخوام ببرمش دکتر نگرانشم واقعا
CafeMom Tickers
2810