2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلام مامان بهراد پسر من هم 6 ماه و7 روزشه ولی هنوز دندون نداره.
مرجان جان آره خب ولی جدا شدن سخته.
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.
سلام به خانومای گل.خوبید?
من چند روزی نبودم.مرسی که سراغمو گرفتید.خخخخخخخ

سوگند فردا 6 ماهه میشه و واکسن داره.به امید خدا صبح.میرم واکسن بزنم بهش.دعا کنید تب نکنه

سوگند خانمم.نمیشینه.دندون نداره

ولی رو شک میره و غلط میزنه.رو شکم میچرخه
تازگی ها هم باشوسنشو از رو زمین بلند میکنه

غذا هم همون قبلی هارو بهش میدم.چون مسافرتم و میخواد واکسن بزنه چیز جدیدی رو بهش نمیخوام بدم

مواظب فرشته ها
,تون باشید.واسه سوگند منم دعا کنید تب نکنه
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سوگند، سلام مامان ایلیا و سلام مامان رونیا و سلام به بقیه مامان ها و نی نی های نازشون. سپهر هم دندون نداره، نمیشینه حسابی غلط میزنه، دستش رو دراز میکنه و چیزهارو میگیره ، دیگه تو روروکش صاف ومحکم می ایسته. غذا هم سوپ و حریره بادوم بهش میدم. امروز هم با 6 روز تاخیر به خاطر ختنه کردنش واکسنش رو زدم که خدارو شکر خیلی اذیت نشد.
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.
ولی حدودا یک ربع بعد از واکسنش ببخشید بالا آورد ودوباره بردمش بهداشت به خاطر قطره فلج اطفال گفت اشکال نداره چون جذب قطره فلج دهانی هست که تو 5 دقیقه و10دقیقه اول جذب میشه.
آره بهتره ولی هنوز حمام نبردمش میترسم. قطره آهن از اواسط 5 ماهگی دادم.