2777
2789
عنوان

لطفا بگین درست میگم یانه؟

720 بازدید | 33 پست
عزیزان میخام بدونم جای من بودین چکارمیکردین؟ قبل عید خاهرشوهرم براثر یک سوتفاهم فکرکرد ما نمیخایم ماشینمونو بهشون قرض بدیم.زنگ زد بدصحبت کرد ولی من باروی خوش خاستم متقاعدش کنم که اشتباه میکنی سوتفاهم بوده بهم گفت اینا همه حرف اضافست وکلی بد وبیراه.........منم گفتم اصلا چرا بابرادرت حرف نمیزنی به من چه و گوشی و قطع کردم.من بلدنیستم جواب بدم و کم میارم خلاصه گذشت تا عید...........بگم بقیشو؟گوش میدین؟
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عید ما رفتیم مسافرت اونم رفت خونه مادرش شهرستان>روز تحویل سال زنگیدم خونه مادرشوهرم عید و به مادرشوهرم تبریک گفتم فورا گفت گوشی و بدم به کی تا صحبت کنی؟منم فهمیدم دوست داره با خاهرشوهرم حرف بزنم گفتم بده به........
باهاش صحبت کردم اونم خوب حرف زد بعدگوشی و دادم همسرم هم باهاش حرف زد وتموم شد.16هم ما اومدیم خونه و اونا هم برگشتن خونشون دیگه باهم حرف نزدیم.من میگم باید بعد از زنگ من برا تبریک عید حالا نوبت اونه بزنگه درسته؟
یعنی چی دوباره اون زنگ بزنه تبریک بگه واااااااااااااااااااااااااااااااااااا این چه جوریشه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
2810