2777
2789
عنوان

لطفا بگین درست میگم یانه؟

720 بازدید | 33 پست
عزیزان میخام بدونم جای من بودین چکارمیکردین؟ قبل عید خاهرشوهرم براثر یک سوتفاهم فکرکرد ما نمیخایم ماشینمونو بهشون قرض بدیم.زنگ زد بدصحبت کرد ولی من باروی خوش خاستم متقاعدش کنم که اشتباه میکنی سوتفاهم بوده بهم گفت اینا همه حرف اضافست وکلی بد وبیراه.........منم گفتم اصلا چرا بابرادرت حرف نمیزنی به من چه و گوشی و قطع کردم.من بلدنیستم جواب بدم و کم میارم خلاصه گذشت تا عید...........بگم بقیشو؟گوش میدین؟
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عید ما رفتیم مسافرت اونم رفت خونه مادرش شهرستان>روز تحویل سال زنگیدم خونه مادرشوهرم عید و به مادرشوهرم تبریک گفتم فورا گفت گوشی و بدم به کی تا صحبت کنی؟منم فهمیدم دوست داره با خاهرشوهرم حرف بزنم گفتم بده به........
باهاش صحبت کردم اونم خوب حرف زد بعدگوشی و دادم همسرم هم باهاش حرف زد وتموم شد.16هم ما اومدیم خونه و اونا هم برگشتن خونشون دیگه باهم حرف نزدیم.من میگم باید بعد از زنگ من برا تبریک عید حالا نوبت اونه بزنگه درسته؟
یعنی چی دوباره اون زنگ بزنه تبریک بگه واااااااااااااااااااااااااااااااااااا این چه جوریشه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
2810