2777
2789
عنوان

پسر 5 ساله م چند روزه از مدفوع کردن می‌ترسه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 30 پست
هر روز براش توضیح میدم انگار به دیوار میگم گوش میده... همش میگه شکم من سفت شده شکم من سفت شده يه حرف ...

وای بچه ها تو این سن در اوج لجبازی هستند. من هم پسرم ۴.۵ ساله است، خیلی سخت میشه متقاعدش کرد که کاری را بر خلاف میلش انجام بده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
سلام مطمئنید از ترسه که نگه میداره؟نگه داشتن مدفوع تو این سن واسه بچه ها گاهی از روی لجبازی و گاهی ه ...

عزیزم آفرین خودم عصبی هستم یه معضل شده الان 3 روزه تو زندگی من همش فکرم اینه پوریا باید توالت کنه... اخه وقتی جیش هم میکنه تو این 3 روز میگه ااااا چیزی نشد درد نگرفت منم میگم چی باید بشه؟ دیروز پی پی کرد نتونست نگه داره فک کنم چون با عجله کرد بدو بدو رفت توالت بعد اینکه کرد میگه ااااا درد نگرفت خندید. ترسیده هم لج کرده منم هی میگم پوریا برو توالت خواهش... باید کاری کنم شکمش شل بشه نتونه اصلا نگه داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین ماجرا رو با پسرم دارم .خودش رو نگه میداره ولی دستشویی نمیره دقیقا دراز میکشه .کلی دکتر بردم ...

چطوری راضی کردی عزیزم؟ مال من یهویی شد شکممش سفت شده بود درد گرفت موقع دفع حالا فک میکنه باز درد میکنه میگه نمیرم 

عزیزم آفرین خودم عصبی هستم یه معضل شده الان 3 روزه تو زندگی من همش فکرم اینه پوریا باید توالت کنه... ...

بله عزیزم اثرات نگرانی خودت باعث واکنش لجبازی بچه میشه پس آرامش خودتو حفظ کن این مرحله رشد تقریبا تو این سن برای بچه ها طبیعیه خیلی از بچه ها برعکسن هرجا برسن مدفوع میکنن تو خونه تو اتاق اونم از سرلجبازی با والدین معمولا هم در پاسخ والد سخت گیر اینجورن ...

اگه خیلی بخوای بهش سخت بگیری بعدها یه شخصیت وسواسی میشه که خیلی خسیس و منظمه و اگه خیلی آسون بگیری میشه یه آدم بی مسئولیت و شلخته و تنبل پس حد اعتدال باید باشه قاطع باش اما مهربان 

موفق باشی

بله عزیزم اثرات نگرانی خودت باعث واکنش لجبازی بچه میشه پس آرامش خودتو حفظ کن این مرحله رشد تقریبا تو ...

چیکار کنم عزیزم الان چه واکنشی نشون بدم؟؟؟ اینم بگم پسر من یجوری استرسی شده مثلا کلید خونه یادم بره وااای حالا چیکار کنیم وااای مامان چیکار کنیم بهش میگم آروم باش اشکال نداره. یا همون دستشوییش چون از دهنم در رفت که گفتم ااا شکمت سفت شده تموم همون حرف من باعث شد اینجوری کنه 

چطوری راضی کردی عزیزم؟ مال من یهویی شد شکممش سفت شده بود درد گرفت موقع دفع حالا فک میکنه باز درد میک ...

تازه خونمون رو جابه جا کردیم یه مدت از دستشویی جدید مون میترسید .کمک کم از سرش افتاد

شما هم صبوری کنید 

نزارید یبوست بگیره .بهاش حرف بزن .برچسب های رنگی وعروسکی بزن داخل دستشویی تا به بهونه اونا هم شد بیاد 

حتما پماد پشتش رو چرب کن

بله عزیزم اثرات نگرانی خودت باعث واکنش لجبازی بچه میشه پس آرامش خودتو حفظ کن این مرحله رشد تقریبا تو ...

الان فک کنم با این چیزهای که گفتی پسر من وسواسی شده بنظرتون میشه اخلاقش رو عوض کرد یعنی تو این سن نگران همه چی هست گاهی بعضی حرف ها رو پیشش نمیزنم چون نگران میشه میگه حالا چی میشه مامان 

تازه خونمون رو جابه جا کردیم یه مدت از دستشویی جدید مون میترسید .کمک کم از سرش افتاد شما هم صبوری ک ...

برچسب رنگی و... وقتی میخواستم از پوشک بگیرم استفاده کردم الانم جواب میده یعنی 5 سالشه؟ 

چیکار کنم عزیزم الان چه واکنشی نشون بدم؟؟؟ اینم بگم پسر من یجوری استرسی شده مثلا کلید خونه یادم بره ...

اول از همه خودتو آروم کن نگران نباش ...وقتی احساس آرامش کنی بچه متوجه میشه و از استرس اونم کم میشه بعدم باهاش دعوا نکن با ملایمت ببرش دسشویی اگه عروسکی ...اسباب بازی مورد علاقه ای داره بذار با خودش ببره دسشویی ...دم در دسشویی وایسا و براش شعرو قصه بخون و تشویقش کن به دسشویی کردن ...قصه هایی که مرتبت با آداب توالت رفتن هست باشه بهتره اما خیلی شیرین و کودکانه ...حتی میتونی با موبایل براش موسیقی کودکانه بذاری و تشویقش کنی بره دسشویی 

اصلا نترسونش ترس روی شخصیتش اثر منفی میذاره فقط با این روشها به سمت دسشویی کردن هدایتش کن 

تشویقش کن اگه دسشویی رفت یه جایزه کوچیک بهش بده 

کلا حتما به سمت دفع مدفوع هدایتش کن اما با همین روشها که گفتم 

تغذیه اشم اصلا چیپس و پفک و بستنی فعلا نخوره غذاهای فیبر دار بهش بده میوه و سبزی 

الان فک کنم با این چیزهای که گفتی پسر من وسواسی شده بنظرتون میشه اخلاقش رو عوض کرد یعنی تو این سن نگ ...

نگران نباش از الان که وسواسی نمیشه این مسئله روی بزرگسالی تاثیرمیذاره اما با تغییر روش تربیتی اصلاح میشه

اول از همه خودتو آروم کن نگران نباش ...وقتی احساس آرامش کنی بچه متوجه میشه و از استرس اونم کم میشه ب ...

جایزه اثر نداشت میگه نمیرم ولی بده. با زبون خوش میگم ولی گوش نمیده از اینکه پسری که 3 روز پیش داشت هر روز مرتب پی پی می‌کرد حالا نگه میداره حرصم میگیره با مهربونی گفتم دست زدم شعر خوندم مال منم صبرم تموم شد امشب داد زدم سرش 

جایزه اثر نداشت میگه نمیرم ولی بده. با زبون خوش میگم ولی گوش نمیده از اینکه پسری که 3 روز پیش داشت ه ...

خوب اگه اینا اثر نداره ...با همون مسهل کاری کن شکمش خیلی کار کنه دیگه نتونه نگه داره وقتی چند بار همینجوری رفت دسشویی ترسش میریزه اما بازم همون روشها جواب میده منتها باید بدون استرس باشی شعر خوندن و تشویق کردن با استرس بی فایدس 

2810