نگه میداره به زور دستشویی شو. چند روز پیش یکم سفت بود مدفوعش معقدش درد گرفت از اون روز به بعد نگه میداره شکمش سفت نیسسس ولی میگه نمیکنم میترسم باز درد بگیره پریروز شیاف گذاشتم کار کرد دیروز هی میاد اینم نگه میداره چون وفتی دستشوییش میاد سری میره دراز میکشه تا نتونه بره توالت. لجبازه خیلییییی آخرش مامانمم اومد از جاش بلند شد یهو نتونست نگه داره رفت توالت مدفوع کرد بعد گفت اااا درد نگرفت..... حالا امروز از صبحه هی میاد دستشوییش اینم نگه میداره عصبی شدم الان دعواش کردم تو دستشوسی نتونستم خودمو کنترل کنم تو صورتم نگاه میکنه زل میکنه میگه پي پی نمیکنم اصلاااااا فقط جیش میکنم منم سرش داد زدم
دیروز شکممش کار کرد شل بود. امروز صبحونه دادم بعد صبحونه پی پی ش اومد مگه میره هی تو خونه راه میره میگه وااای شکمم بعد میره دراز میکشه تکون نمیخوره راه بره دستشوییش میگیره اینم خوابیده بازی میکنه بازی هاشو از دستش دارم دیوونه میشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام مطمئنید از ترسه که نگه میداره؟نگه داشتن مدفوع تو این سن واسه بچه ها گاهی از روی لجبازی و گاهی هم از روی لذته؟باید اول مطمئن شی که به چه دلیله
بعدم نه خیلی بی تفاوت باش نسبت به نگه داشتنش نه سخت بگیر و دعواش کن چیزهای ملین مثل کاهو ..روغن زیتون ...کره ...بده بخوره که اصلا حالت مسهل باشه بخوادم نتونه نگه داره
نگرانی رو ازخودت دور کن آرامش داشته باش تا بچه هم بهتر به حرفت گوش کنه
سعی کن میوه و سبزیجات زیاد بهشبدی. بعد فردا بشین با آرامش براش توضیح بده که اگر پی پی نکنی، پی پی داخل شکمت می مونه و سفت میشه و هم شکمت درد میاد و هم پشتت و اذیت میشی. یادش بیار دفعه قبل که گوش کرده به حرف و رفته دردی نداشته...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
دیروز شکممش کار کرد شل بود. امروز صبحونه دادم بعد صبحونه پی پی ش اومد مگه میره هی تو خونه راه میره م ...
عزیزم اگه آداب توالت رفتن رو یادنگیره براش مشکل پیش میاد از یه چیزی ناراحته یا لج کرده که اینجوری واکنش نشون میده
حتما از مشاور کمک بگیر یا از گوگل سرچ کن آموزش توالت رفتن کودک
و مراحل رشد روانی و جنسی فروید رو بخون
این مرحله مهمی از رشد کودک هست
تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده. تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
سعی کن میوه و سبزیجات زیاد بهشبدی. بعد فردا بشین با آرامش براش توضیح بده که اگر پی پی نکنی، پی پی د ...
هر روز براش توضیح میدم انگار به دیوار میگم گوش میده... همش میگه شکم من سفت شده شکم من سفت شده يه حرفی از دهنم در اومد یبار خودم گفتم شکمت سفت شده حالا هی اونو تکرار میکنه من دارم دیووونه میشم
منم همین ماجرا رو با پسرم دارم .خودش رو نگه میداره ولی دستشویی نمیره دقیقا دراز میکشه .کلی دکتر بردم فکر می کردم رودش مشکل داره که بعدا کاشف به عمل اومد که پسر جان از دستشویی میترسه
عزیزم هر روز توالت میرفت دستشویی شو میکرد سه روز پیش یکم شکمش سفت بود معقدش درد گرفت دیگه از اون رو ...
امیدوارم خوب بشه ولی دعواش نکن بچس
تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده. تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .