بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی خوشحالم که الان دوممیمو باردارم چون دیگه سنمم بالا بود بعدا نظرم عوض می شد شاید نمی تونستم ب ...
منم اقرییا بیست روز دیگه پسرم ب دنیا میاد پسر اولم 19ماهشه.ولی خدایی اول ناراحت بودم الان خدارو شکر خوشحالم ک حفتشونم باهم بزرگ میشن و کنار هم دوست و رفیق میشن
فقط ترس از آینده برای دخترمدارم..ولی شرایط بارداری برام سخته یه سری مشکلات دارم باید چند تا دکتر همزمان برم.از اون طرف همسرم هم زمان زیادی نمی تونه کمک حالم باشه به خاطر مشغله کاریش.زمان برای دخترم هم نداره .چه برسه یه بچه دیگه شاید بعدها پشیمون بشم که می دونم میشم ولی شرایطش رو ندارم،راه خیلی سختی هست،
اگه از نظر مالی می تونی تامین کنی بیار ولی تو رو خدا اگه شاغلی نیار چون باید بزاریش مهد ...
ممنون
الان شاغل نیستم دخترم که به دنیا اومد دیگه نرفتم .ازنظرهزینه هم مشکل خاصی ندارم ولی اگه به فکر بچه دوم باشم ازیه سری هزینه ها مانند مسافرت های خاص باید بگذرم.فقط به دنیا آوردن که نیست باید به فکر آینده هم بود.