2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30850 بازدید | 324 پست
اتفاقا اخلاقم خیلی هم خوبه ولی خانومم متوجه شده این موضوعات رو از همین حرفا به من می زنه .من دوست دا ...

ببخشيد فكر كردم خانوم هستين

حرف شما منطقي ولي بايد همسرتون رو توجيح كنيد 

میشه شرایط بیمه رو بگید تا چندسال باید چه مبلغی رو پرداخت کنه و اینکه بعد چندسال حقوق بازنشستگی شامل ...

بیمه بازنشستگی زنان خانه دار ،خانه داری رو یک شغل تمام وقت حساب می کنه و براش مزایا درنظر گرفته و حقوق بازنشستگی

اسپانسرها هم برای حمایت کننده ها هدایا در نظر گرفتند و تقدیمشون می کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جریام کمپین چیه الانه

سلام دوست گرامی 

این کمپین برای حمایت از خانم های خانه دار و ارزش نهادن به شغل خانه داری بنا شده .برای اینکه همه بدونند خانه داری شغل با ارزشی است و یک زن خانه دار 24 ساعته سر کار است و زحمت می کشد

جمع کنید مسخره بازیتون رو نمیفهمید کارتون چه نتیجه ای داره؟من سر این موضوع کارم داره به طلاق میکشه. ...

اگه یکم زن داری بلد بودی و محبت خالص خرجش میکردی اینجور نمیشد 

من با این بیمه ایی ها کار ندارم و قبولشونم ندارم چون هرکاری میکنن صد درصد به نفع خودشونه ولی مردی اگه ارزش زنش رو بدونه اونم انگیزه میگیره برای کار خونه 

هرچند خانمت اشتباه کرد میرفت سرکار و کارای خونه رو مینداخت گردن شما اینجور خودشم جوونتر میموند و کمتر خسته میشد

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
جمع کنید مسخره بازیتون رو نمیفهمید کارتون چه نتیجه ای داره؟من سر این موضوع کارم داره به طلاق میکشه. ...

دوست گرامی شما می تونید با معرفی بیمه بازنشستگی خانم های خانه دار به همسرتون به ایشون نشون بدید که چقدر به فکر آیندشون هستید و بهش علاقه دارید.اجازه بدید خودشون از اعضای این کمپین باشند و شما هم از این حمایت لذت ببرید و تاثیر مثبتش رو توی زندگی مشترکتون ببینید.اصلا قرار نیست که از شما حقوقی دریافت کنند .نگران نباشید

خانه دارها بیکار نیستن البته ب شرطی ک هنرهای خانه داریو کامل بلد باشن کیک پزی شیرینی پزی دسر خیاطی ...

چه حرفیه. همون شیرینی پزیو و خیاطی و دسر و اینا هر کدوم یه شغل جداگونه ان. به احتمال زیاد خودت یا شاغلی یا هنوز ازدواج نکردی. به نظر من خانه داری یعنی خونه رو به محل آرامش و آسایش خانواده تبدیل کردن. نه برق زدن خونه اینو نشون میده نه چند مدل دسر و کیک و شیرینی. اتفاقاً با تعریفی که من دارم خانومهای شاغل اکثراً خونه داری نمیکنند. و خیلی از اونایی که بیرون شاغل نیستن هم همینطور. 

آینده حتما" زیباست.🥰
حرفهای قبل ازدواج با رفتارهای همسرم بعد ازدواج کلی فرق کرد ، پیش مشاور رفتیم ولی تغییری در طرز فکر و ...

وااا هم درآمد ایشون هم درآمد شما برای جفتتونه. باید بذارید روی هم خرج کنید. به صلاحدید هر دو. البته من و شوهرم ماهی 500 هر کار دلمون بخواد میکنیم. بقیه اش رو همفکری میکنیم. البته همه ی حقوق برای ایشونه.

آینده حتما" زیباست.🥰

سلام.میدونم اینجا جاش نیست ولی این حرفم حیاتی و جون یه نفر درمیونه.یه مادری هستند که دوتا بچه یتیم داره باید عمل بشه لطفا حتی اگه کم هم باشه کمک کنید۶۲۸۰۲۳۱۳۲۵۸۶۲۶۲۰

2810