2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

4039 بازدید | 138 پست

شما بودین چکاد میکردین شوهرم عاشق خاهر جاریم بوده ک نشده بهم برسن و اون شوهر کرد اینم اومد منو گرفت تو عقد بودیم با چند تا شماره ناشناس چند باری پیام دادم و خودمو اون دختر جا زدم دیدم حرفید باهام و قربون صدقه رفت بعد که گفتم منم خفه خون گرفت  سال اول عروسیمون اون دختره اومد خونه جاریم اینم اصرار پشت اصرار ک دعوتشون کنیم میخام تورو ببینه بسوزه منم خر شدم دعوت کردم باز دو روز بعدش اصرار که قرار بزاریم بریم باغ منم خر باز قبول کردم خلاصه گذشت تا خریت از سرم پرید هر سری میشنوه این اومده خونه خواهرش مدام میخاد بره خیابون گردی هر زن و دختری میبینه سرش میچرخه ببینه اونه یا از جلو خونه اونا رد شه الانم تو ماشین دعوا کردیم میخاس دخترم رو ببره پارک که میدونا اونا همیشه اونجان اومدم نزارم یکی زد دهنم و دختره ۳سالمو ورداشت برد پارکی که پاتوق اوناس الان اومدیم خونه شما بودین چه فکری میکردین به من میگه شکاک هیچ وقته خدا نمیگفت بچه رو ببرم پارک بازی کنه الان خودسر پارک پارک میکنه هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم 

الان من شکاکم شما همه زنید خودتونو بزارید جای من بگید من شکاکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه متاسفانه اگر همینا که گفتی واقعا باشه شکاک نیستی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نه شکاک نیستی حق داری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

عزیزم اشتباه تو این بوده همون تو عقد راهتو جدا نکردی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
2810