2777
2789

شوهرم اومده بالاسرم 

با حالت داد 

میگه اگه میخوای بری بیرون پاشو میخوای بری بیرون یا نه 

وگرنه من با دوستم برم 

مث ادم دارم بهت میگم ،تو آدم نیستی 

جلو مادرم .

😪😪😪😪😪

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

توام بگو منم مث ادم دارم بهت ميگم

گنده تر از دهنت حرف نزن حامال😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم مریض حال خوابیده بودم طول میکشید تا پاشم 

اولش به مادرم گفتم تو کار داری بیرون ببرتت .3ساعت پیش 

بعدا که خوابم برد وعصر شد ،گفتم مامان بذار من وشوهرم بریم بیرون خیلی وفته نرفتم 

ماددم هم اجازه میده بهم توهین کنه وبد حرف بزنه .

الان هم میگه چرانذاشتی من بیرون برم باش .

عزیزم غصه نخور بگو بهش اگه من ادم نیستم پس شمام ادم نبودی که منو پسندیدی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مادرم خیلی قشنگ میگه حق داره چیزی نگفته که   اجاره میده کلا باهام بد حرف بزنه .پدر مادرم ...

این مادرا از مادرشوهرم بدترن بعضیاشون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
2810