2777
2789
عنوان

دکتر رسولی ختنه

325 بازدید | 9 پست

سلام بزرگواران

ممنون میشم و دعاتون میکنم اگه بزرگواری کنید صادقانه و وجدانا راهنمایی کنید

من تو گروه یکی از متخصصین زنان با دکتر رسولی آشنا شدم خیلی ازششون تعریف بود 

منتها من اطلاعات چندانی از ازشون ندارم 

پسر من 9 سالشه و نباید بنا به دلایلی بهش استرس وارد بشه. ضمنا اصلا نمیخوام 

با بیهوشی انجام بشه.

با این اوصاف کسی اطلاع داره دکتر رسولی آیا تو این سن بیهوش می کنه یا نه؟  

اگر کسی بزرگسال انجام داده خواهش می کنم خداوکیلی منو درست راهنمایی کنه.

ضمنا پیج اینستا و تلفنشون رو هم میخوام

مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسولی ختنه😂😂😂

رضا قصاب

فارغ از شوخی بیهوشی کلی عوارض داره برای همچین عمل سبکی بیهوش نمیکنن بیحسی میزنن درد نداره . بیهوشی خودش کلی استرس زاست

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

اصلا نگران نباشید و به صحبت این و اون توجه نکنید. دکتر رسولی خیلی خوبه. پسر من 13 سالش بود راضی بودم از دوستای پسر عموم هستن و من از طریق ایشان آشنا شدم. بیهوشم نمیکنن.زود و بی درد انجام میشه.و یه روز به اینهمه نگرانی میخندین

من برای دکتر ختنه خوب در تهران نظرات همه کاربران را تو سایت های مختلف خوندم انگار همه دکتر محمدعلی رسولی را تایید میکنن

و اگر تا اون موقع مشکلی پیش نیاد واسه چهاردهم مرداد نوبت گرفتم ازشون. فقط یه سوال از کاربران عزیز دارم و اینکه دکتر رسولی ختنه را خودشون انجام میدن قطعا؟چون من برای بلفاروپلاستی رفتم پیش یه دکتر معروف ایران و دیدم داده دست دستیاراش و  نمیگم ناراضی ام ولی دوست داشتم وقتی ما بخاطر کار یه دکتر میریم پیششون. حقشه دست این و اون نده.من رو این مسئله خیلی حساسم و حس میکنم یجورایی توهین به شعور آدمه.ممنون میشم کاربرانی که پسرشونو دکتر رسولی ختنه کردن تجربشونو تو این مورد هم به اشتراک بزارن.وکلا هر چیزی میدونین چه منفی چه مثبت به اشتراک بزارین 

اونقدره خوش اخلاق بود باورم نمیشد دو پرستار خوش اخلاق داشت

فضای مطب تزئین شده بود انگار جشن تولد بود!

یه ربع نشد پسرم داشت موبایل بازی میکرد گفتن ختنه تمومه! یه ذره یه ذره یه ذره بچم درد یا خونریزی نداشت !‌

فیلم پسرم لطف کردن (‌البته قبلش اجازه خواستن) ما از خداخواسته الان تو اینترنت گذاشتن

میتونید تو گوگل جستجو کنید: دکتر بلندی آپارات   فیلمهای ختنه ( همه خانوادگی هستند! می تونید با خیال راحت ببینید!!)

تو اینترنت بنویسید   دکتر بلندی  یا  دکتر ختنه   می یاد  

اینم یکی از لینک فیلمهای ختنه کودکان در کلینیک دکتر بلندی

https://ifilo.net/DrBolandi/videos