2777
2789
عنوان

غم مرگ یک عزیز - سالها پیش

4769 بازدید | 20 پست
سلام به دوستان گلم.

من یکی از اعضای این سایت هستم و تقریبا 4 سالی هست که شما دوستای عزیز رو دارم.

امروز سالگرد فوت یکی از عزیزانم هست که 25 سال پیش از بین ما رفت و هنوزم که هنوزه من در غم و ناراحتی رفتنش شوکه هستم.
شاید خنده دار باشه که بعد 25 سال هنوزم دلتنگ کسی باشی ولی این یک واقعیته که میدونم تا روز مرگم هم همچنان باورش برام سخته و با یادآوریش قلبم به درد میاد ...
عجیب اینکه دیشب بعد از سالهاهم خوابش رو دیدم و دردم دو برابر شد.

پس بیاین برای تمام از میان ما رفته ها ؛‌ مخصوصا سپند کوچولو که درد بزرگی بود برای هممون ؛‌ و شب جمعه هم هست ؛ یک فاتحه بخونیم و یادشون رو گرامی بداریم .

متشکرم که درد دلم رو خوندید...
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
من خوندم عزیزم برای همه رفتگان
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی رها جان از محبتت

آره آتنای عزیز . سپند کوچولو هم سفر کرد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=89921

امروز هم مراسمش هست.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=90202&postID=4160643#4160643
خدا همه رفته ها رو رحمت کنه و به همه ماها صبر بده که جای خالی عزیزانمون رو تحمل کنیم...یه عزیز همیشه تو خاطره ها و تو یاد ها میمونه...مهم نیست کی از پیش ما رفته مهم اینه که هر وقت یادش میکنیم حس خوب همه خاطره هاش میاد و جاشو میده به یه دلتنگی عجیب...
مرسی هستی جان

چهار ساله که مادری به نام مامان سپند با وجودی که ما هیچکدوم هم ندیدیمش ؛ ولی عضو بسیار بسیار فعال و راهنمای خیلی صبوری بود برای همه ما ها .
پسرش حدود چهار سال داشت که فوت کرده. تقریبا یک سال پیش بیماری لاعلاجی گرفت که امید بهبودی بود و نبود!
ولی بالاخره چند روز پیش بدن کوچولوش نتونست تحمل کنه و روج قشنگش پرواز کرد به آسمون و بهشت .

تاپیک هاش بالا هست ....
مرسی درنا جونم
رفتم به تاپیک سر زدم باور کن داغون شدم اصلا حالم دست خودم نیست نمی دونم چی بگم خدایا فقط خودت کمکشون کن تو داغ می دی صبرش هم بده .
بچه ها یعنی نمی خوام فکرشو هم بکنم که داره چی به ماندانا می گذره خدایا بهشون صبر بده خواهش می کنم