2777
2789
سلام ممنونم که یه این تاپیک سر زدین عرضم به حضورتان امروز خانومم سرش درد می کرد از اداره که اومدم دید م یکم حال نداره امیرعلی هم اذیتش کرده بود کمکش کردم تا قسمتی از خونه رو تمیز کردیم بقیه اش بمونه برا بعد ، خسته بودم گفت برو بخواب تا بیدار شدم دیدم همه کارارو انجام داده ولی همچنان سرش درد می کنه فردا هم بله برون خواهر زادمه از اونجایی که مهارتی در تزیین کادو و ....داره با ابجیم رفتن بیرون به نظر شما چیکار کنم سورپرایزش کنم کادو بگیرم مثلا چی بگیرم که خوشحالش کنم ................. فقط زود همش دو ساعت فرصت دارم تا نیم ساعت اینجا منتظر نظرات شمام ............. ممنون میشم کمکم کنید
به نظرم میتونین احساستنو بنویسین رو کاغذ و بگین که میفهمین و درک میکنین که خسته است و کارهای روزمره و بچه خسته اش کرده..بهش بگین که همیشه پشتشین و همراهش........هر موقع که خسته است مستونه به شما تکیه کنه بهد با یه شاخه گل بهش هدیه بدین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برین گل فروشی و چند شاخه گل سرخ بگیرین و بدین براتون یک تزیین ساده هم بکنن . و یک کارت روی دسته گل بزنین و توی اون از زبون پسرتون بنویسید : مامانی از اینکه اینقدر برای من و بابا زحمت می کشی و فداکاری می کنی ممنون . من و بابا همیشه دوستت داریم ...

واقعا یه نامه عاشقانه و چند شاخه گل بهترین کادو هست
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
میزو با شمع تزئین کنید شام سفارش بدید خونه رو خوشبو کنید چند کلمه مناسب با خانمتون روی دیوار بزنید لباسهاتون هم تمیز باشه یه شعر تو نوشته هاتون باشه موسیقیه ملایم بزارید
گ?ل و کارت با یه جمله? قشنگ عالیه،،،،،،،،و شام
که سفارش بدید و بهش بفهمونید که چقدر بودنش براتون ارزشمنده آخییییییییی ایشالا موفق باشید،،،،،،،،،،،،،بعدشم بیان بگید چیکار کردید و همسرتون چقدر خوشحال شد
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
افرین به شما که اینقدر حق شناسید به نظر منم ابراز عشق و دادن یک شاخه گل بهترین هدیس و حتما این تاپیکو به خانوم گلتون نشون بدین
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
ممنون کارت و نامه و گل هستم ولی شامو نمی دونم آخه احتمالا خونه خواهر خانوم بمونیم نامه از زبان منو امیرعلی خیلی باحال میشه چند بار این کار کردم چرا به فکر خودم نرسید باز هم از همه ممنونم ..........
2810