2777
2789
سلام دوستان
من امسال میخوام برای ارشد روانشناسی بالینی خودم رو اماده کنم اما چون رشته لیسانسم کاملا متفاوت بوده حتما نیاز دارم یه بسته اموزشی درست وحسابی تهیه کنم.میخوام فردا که دارم میرم نمایشگاه کتاب بخرم چون تخفیف داره.میشه بگید کدوم موسسه بهتره؟
پارسه-سنجش تکمیلی-ارشد-ماهان-علوی -پوران پژوهش و...
لطفا سریع کمک کنید.
ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سنجش تکمیلی و پوران پژوهش دارم به نظرم کتابهای پوران پژوهش از همه بهتره
البته من رشتم میکروبیولوژی اما یکی از دوستام برای آزمون وزارت بهداشت برای بعضی از درساش فقط از کتابهای پوران پژوهش استفاده کرده بود ایمونولوژی پزشکی قبول شد گفت کتابهای پوران پژوهش خیلی خوب بودن
ممنون از پاسخهای خوب همگی تون
من از نمایشگاه بسته اموزشی پوران پژوهش خریدم.البته زبان توش نیست و باید جدا بخرم.من چون تغییر رشته دادم از خوب و بد محتواش سردرنمیارم ولی امیدوارم خوب باشه.
zarmitaجون میشه قیمت جزوه ات رو بگی من که خریدم اما دوستم هزینه براش سنگین بود هنوز جزوه نداره.ممنون
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید
قیمت بسته های پوران پژوهش چنده؟
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.