2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا بد از مرگ چه اتفاقی می افته.........

| مشاهده متن کامل بحث + 42387 بازدید | 203 پست
آفتاب عزیز فقط یه چیزی بهت بگم که من راجع به این موضوع مطمئنم . جای همه ی آدما توی اون دنیا از این دنیا بهتره. خیالت راحت باشه

برای شادی روح پدرت کارای خیر انجام بده . خدا رحمتش کنه
 before i die i want to be happy and make others happy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رهایی جان
وقتی می خواهم بخوابم انقدر فکر های عجیب و ازار دهنده سراغم میاد که مدتها می گذره ومن بیدارم
هر شب خواب می بینم پدرم فوت می کنه و دوباره زنده می شه عین کابوس می مونه و بیشر شب ها خواب اون شبی که پدرم فوت کرد رو میبنم و در خواب همش میبینم که پدر زنده شده اما همه میگن نه فوت کرده
گریه............
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
سلام
خدا پدر عزیزت رو رحمت کنه و به شما صبر بده و سایه بقیه ی باباها رو سر بچه هاشون باشه
من یه خاله داشتم که خیلی جوون فوت کرد،برای من کلی مادری کرده بود وقتایی که مامانم سر کار بود پارسال همین موقع ها بود ، از خدا خواستم که بدون م و ببینم کجاست، خواب دیدم، من تو یه قبر شیشه ای هستم، وخالم داره روم آب میریزه و تمیز میکنه، قشنگ حالتی که منم که مرده ام و او زنده است، الله اعلم...
آفتاب جون سلام . باهات همدردی میکنم عزیزم من همه خونوادمو از دست دادم تویه تصادف اما تا 40 روز نمیدونستم آخه خودمم مهره های گردنم شکسته بود تو اون 40 روز خواب همشونو میدیدم که با همن و خوشحال مامانم همش بهم میگفت تو غصه نخور ما خوبیم هیچیمون نشده ما با همیم و برای تو که تنهایی غصه میخوریم . اینو بدون عزیزم مرگ فقط برا خونواده ی من و پدر تو نیست برای هممونه
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
مامان فسقلیا جان
خیلی خیلی ناراحت شدم و نمیدانم چی باید بگم عزیزم...
فقط از خدا می خواهم که قلب هامون رو اروم کنه فقط اون میتواند
سلام منم از وقتی مادر بزرگم مرده و تازه دو هفته پیش فوت کرده همه ی فکر و ذهنم همین شده
چون قشنگ وقتی که داشت میمیرد دیدم که چه جوری جون از بدنش خارج شد و چه جوری لرزید و چه جوری یخ زد
تا صبح بالای جسدش قران میخوندیم و وقتی دفنش کردیم همش داشتم نگاه میکردم چطور میزارنش تو قبر
بسم الله
خدا فقط به دادمون برسه
تنهایی و وحشت قبر

عذاب قبر
قیامت

دارم دیوونه میشم مرگ خیلی وحشتناکههههههههههههههههه
ولی خدا الرحم الراحمینه از حق خودش میگذره از حق مردم نمیتونه مواظب حق الناس باشید بچه ها
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی
به نظر من اگه اعمالت خوب باشه مرگ هم برات شیرین میشه
مگه جز اینکه همه از خداییم و به خودش برمیگردیم؟
ما یادمون نیست وقتی که هنوز به این عالم نیومده بودیم تو چه عالمی بودیم و چه جوری بود
مرگ هم مثل همونه
میریم تو یه دنیایی که اصلا نمیشه تصورشو کرد و بیشتر به خدا نزدیک میشیم
نماز شب اول قبر رو برای هکس که مرد اون روزی که تشییع کردن و دفنش کردن موقع نماز مغرب بخون اول نماز مغرب و بعد نماز شب اول قبر و بعد عشا
میگن هرچی نماز شب اول قبر رو بخونی انگار یه شمعی برای خودت تو قبر روشن کردی
من از وقتی میخونم یکم کمتر میترسم
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی
ممنون میشا جون .خدا واقعا به آدم هر درد وغصه ای میده صبرش میده اگه نه من الان دیوونه میشدم خدا . خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
هم صبورتر شدم هم آرومتر
یه چیز جالب بگم براتون من شب جمعه ای نیست که خواب مامانمو نبینم حتی اوایل حاملگیم که هنوز خودم خبر نداشتم اومد تو خوابم یه لباس دخترونه نوزادی برام آورده بود گفت اینو برا دخترت گرفتم جالبت اینجاست که تا 7ماهگی جنسبت نی نی معلوم نبود بعد که معلوم شد دختر بود
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
این سئوال همیشه و تو ذهن همه بوده ،هست و خواهد بود..یکی به تولد دوباره تو همین دنیا معتقده ...یکی به تناسخ و خلاصه بر طبق اصل بقا ماده و انرژی روح قابل انکار نیست......جالب ترین فیلمی هم که تو این زمینه ساخته شده فیلم 21 گرم(امریکایی) است. به محض این که انسان می میره 21 گرم از وزنش کم میشه این 21 گرم تقریبا تو همه ثابته...... بعد از مرگِ جسم ، تازه روح متولد میشه و از دوران جنینی خودش در میاد ..... به نظر من نه تنها انسان بلکه تمام ذرات هستی چیزی به نام مرگ ندارند

الناس نیام فاذا مات انتبهوا ....مردم خوابند و وقتی می میرند بیدار می شوند(اینم تایید حرفای بالا واسه دوستانی که تو آیات و روایات هم دنبال سند می گردند)
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
فقط من نمی دونم چطور میشه با اون کسی که جسمش از بین رفته و انرژی اش آزاد شده ، ارتباط برقرار کرد؟ یه بار یه نفر داشت تو زندگی به من دروغ می گفت شب خواب یکی از اقواممون که فوت کرده بود رو دیدم و دقیقا بهم گفت تو چه زمینه ای طرف داره بهم خیانت میکنه و من باید مواظب باشم...... خلاصه منم اصلا اعتماد به خوابم نکردم و دقیقا حرف های اون مرحوم واقعی از آب دراومد.
میدونین ما خیلی خیلی برای جواب دادن به این سئوال دستمون خالیه و اطلاعاتمون کم. فقط میدونم که انسان بعد از مرگ زندگی جدیدی رو بلافاصله شروع می کنه.......
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
وای شادان چه چیز جالیبی رو گفتی
اگر این که میگی 21گرم از وزن هنگام مرگ کم می شو د میتواند به دلیل جدا شدن روح باشه وای ............
اا ما من خیلی می ترسم
اگر این که می گی واقعیت باشه پس ما نابود نمی شویم
از یه شکلی به شکل دیگه درمیایم
امیدوارم این باشه