2777
2789
همسرم رو از همه دنیا بیشتر دوست دارم چون به نظرم بهترین آدمیه که تو عمرم دیدم

یه نی نی گل پسر هم تو دلم دارم که خیلی دوسش دارم ولی فکر میکنم بیشتر بخاطر اینکه بچه شوشومه و شاید شبیه اون باشه دوسش دارم هههههههههه حالا تا بیاد ببینم نظرم چیه بعدش!

خانواده خودم رو هم خیلی دوست دارم و خار به پاشون بره واقعا عذاب میبینم و همه تلاشم رو براشون میکنم در هر زمینه ای

خانواده شوشو رو هم همشون رو دوست دارم ولی گاهی حس میکنم دلم میخواد ننه شوشو و خواهرشوشو رو بکشم اینقدر حرصم درمیاد هههههههههه
خدای مهربونم دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . منو تو زندگی اول از همه شوشو رو دوست دارم .البته مادرم رو هم اندازه شوشو دوست دارم .اما هر کدوم تو جایگاه خودشون.بعدش خواهرام بعد هم برادرام .بعدش مامان شوشو و بابای شو.از جاریام هم متنفرم .چون خیلی اذیتم کردنو چشم دیدن منو ندارن.ولی بهشون بی احترامی نمی کنم
نمی دانم چرا حضرت دوست , لطف ویژه ای دارد به من !
اول همه مامانم و بابام. عاشقشونم.نفسن...بعدش شوشو و خواهرم...
از داداش شوشو مامان شوشو وااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییی
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
از دست همشووووووووووون
اون چیز که گلم رو برام عزیز و باارزش کرده عمریه که به پاش سر کردم :)
تا پیک خوبی هست

ولی کاش یه طور دیگه میپرسیدین

آخه نمیشه گفت چه کسی را بیشتر از همه دوست داری بسیار ی از احساسات دوست داشتناز روی خواستن خواسته های خودمون هست

و حس دوست داشتن ها خیلی از هم جداست
مثلا ادم بگه از 3 بچه کدام رو بیشتر دوست داری میشه گفت یا ازبین دو خواهر میشه گفت کدام رو بیشتر دوست داریم

ولی افراد مختلف سنجیدنی نیست
من اگر به این پرسش جواب بدم میگم خودم رو ...چون هر کسی در تمام دنیا بیشتر از همه خودش رو دوست داره
اما کسانی رو شکر خدا دارم که حاضرم براشون بمیرم تا اونها باشند

این نظر من هست موفق باشید
...هیچ با هیچ برابر نیست!!!!!!!!!!.
..0......

2810