2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوکوی پاستا:(قابل توجه مهتا گل ام)

پاستا را مثل همیشه آماده میکنیم ولی کمی زنده تر از همیشه آب کش میکنیم

مایه گوشتی دقیقا مثل ماکارونی اماده میشه(در صورت تمایل قارچ و کنسرو نخود فرنگی رو در آخر پخت اضافه میکنیم)
در غیر اینصورت قارچ را جداگانه در کره تفت میدهیم

در ظرف مناسبی پاستای اماده و پنیر پیتزا و پنیر پارمزان مایه ماکارونی و تخم مرغ و قارچ و نخود فرنگی و در صورت تمایل ذرت شیرین یا هرچیزی که خودمون دوست داشتیم رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم...(ترجیحا با دست که پاستا ها له نشن)

بعد ظرف رو در فر گذاشته شعله پایین رو روشن میکنیم تا زمانی که تخم مرغ ببنده و پنیر به رنگ طلایی روشن در بیاد
بعد از این مرحله شعله بالا(گریل رو روشن میکنیم
و کمی صبر میکنیم تا رو پاستا هم خودش رو بگیره وطلایی بشه
پس از اماده شدن هم کمی صبر میکنیم تا یک کم خنک بشه و پنیر خودش ر و بگیره
(نوش جوووووووووووون)

نکات مهم...
تخم مرغ و پنیر پیتزا به میزانی باشن که مثل همه کو کو ها احساس کنیم که تمام مواد بهش آغشته شدن
پنیر پارمسان یک پنیر خوشمزه و بسیار مقوی هست ولی نمکش کمه...هر چی پارمسان بیشتر باشه خوشمزه تر میشه...مامان آوینا جونم پنیر گودا رو م به دلیل مزه عالی ش پیشنهاد داد که موافقم ولیکن چون نمکش بیشتره باید کمتر استفاده بشه(البته زحت رنده کردنش هم با خودتونه)
یادمون باشه که کف ظرف رو حتما قبل از اضافه کردن مواد چرب کنیم
به جای مایه گوشتی میتونیم از ژامبون و خامه استفاده کنیم...
اگه دوست داشتین از فلفل های رنگی هم میتونین جهت رنگ ولعاب بیشتر استفاده کنین
پارمیس جون غذای ابتکاری منم دقیقا همینه و پای ثابت مهمونی های منه فقط مال شما تخم مرغ داره_‏_‏ پس دلیل خوشمزه تر شدن غذای شما همون پارمزان بود؛ من فقط موزارلا میزدم
ملیحهههههههههه تو کاری کردی که هنوزم که هنوزه سینه های مرغ خشک من تو سرم کوبونده میشه....تورو خدا درستور اون خوراک مرغ و قارچت روبده...
هنرمند کجا بود بابا....

ولی همه تشریف بیارید ما در خدمتیم......مرمر بانو من فنچم؟؟؟؟ابهت هیکلم رو فراموش کردی؟برات فیگور بگیرم؟
2810