2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
کوکوی مرغ من از هم راحت تره

مرغ خام
سیب زمینی
پیاز
تخم مرغ
سبزی هر چی داشتید مثلا پیازچه و جعفری کمی
ادویه ها : تخم گشنیز - مرزه و ترخون خشک - نمک - زرد چوبه

هم رو بریزید توی خورد کن . بعد همه رو بریزید توی ماهیتابه
بعد همه رو بریزید توی بشقاب . بعد همه رو بفرستید بره بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسیحا جان آره کمی هم سیب زمینی پخته بزنی بدک نیست ...اشتباه گفتم شاید کوکو بوده چه می دونم والا از بسسسسسسسسسسس غذا بلدم یادم میره اسماشو هههههههههههههههههه

ندا خوبه دستت درد نکنه ولی کوکوی مرغ به این راحتی نشنیده بودم چه خوب
میسحا جون من چند وقت پیش مهمون داشتم و برای بار اول حلیم بادمجون درست کردم خیلی خوشمزه بود حالا دستورش رو میگم
بادمجونها رو سرخ میکنی و میذاری کنار و گوشت گوسفند را با پیاز و کمی زردچوبه تفت میدی و میذاری خوب بپزه بعد پیاز داغ میکنی و کمی زردچوبه میریزی و گوشت و بادمجون و کمی برنج و نمک رو اضافه میکنی و آب میریزی میذاری با هم بپزه که مزه گوشت به خورد بادمجون هم بره و برنج هم خوب پخته بشه (مثل برنج شله زرد) وبعد از آن خوب گوشت و بادمجون رو له میکنی حالا با گوشت کوب یا با کف قاشق در آخر کشک رو اضافه میکنی و میذاری چند دقیقه بجوشه برای تزئین هم پیازداغ و سیر داغ و گردو خرد شده استفاده میکنی
Lilypie Pregnancy tickers
دسر هلو

یک قوطی کمپوت هلو
صد و پنجاه گرم پنیر خامه‌ای مثل فیلادلفیا
دویست گرم ماست کم‌چربی
چهل گرم شکر
دو قاشق غذاخوری آب هلو
پنجاه میلی‌لیتر خامه‌
حدود صد گرم بیسکوییت یا چیپس شکلاتی یا سوهان کنجدی خرد شده

ابتدا هلوها را بصورت پوره‌ی هلو در اورید بعد پنیر ماسکارپونه یا فیلادلفیا رو با ماست کم‌چربی و شکر و دو قاشق آب هلو حسابی هم بزنید. ترجیحاً زیاد هم بزنید
حالا خامه را فرم گرفته رو به مخلوط قبلی اضافه کنید تا یک کرم یک دست خوشگل بدست بیاد.
بیسکوییت یا چیپس شکلاتی یا سوهان کنجدی‌ رو خرد کنید
حالا هر چند تا لیوان یا گیلاس یا ظرفی که دوست دارید آماده کنید. به ترتیب توی هر لیوان یا گیلاس ابتدا مقداری کرم، بعد پوره‌ی هلو بریزید. دوباره روی پوره‌ی هلو کرم، و روی کرم پوره‌ی هلو بریزید و در پایان با بیسکوییت یا چیپس شکلاتی و یا سوهان کنجدی دسر را کامل کنید
برای تزئین می‌توونید از چند تا برش هلو همراه با چند برگ نعنا استفاده کنید
نوش جون
مولتی هاستر
این دسر مخصوص شهر nanaimo در ایالت بریتیش کلمبیا است و یکی‌ از دسر‌های محبوب کانادایی‌ها است.

این دسر از ۳ لایه تشکیل شده، لایه زیرین که پودر بیسکویت و انواع آجیل و کاکائو است.
لایه دوم که حالت کرمی دارد و لایه رویی که شکلات است
لایه اول:

کره بدون نمک: نصف پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو: 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده: یک عدد
گردو یا بادام خرد شده: نصف پیمانه
پودر نارگیل: یک پیمانه
بیسکویت خرد شده (ترجیحا ویفر): 2 پیمانه

لایه میانی:

پودر کاسترد وانیلی: 2 قاشق غذاخوری
خامه مایع: 3- 2 قاشق غذاخوری
کره بدون نمک: نصف پیمانه
پودر شکر: 2 پیمانه

لایه سوم:

کره بدون نمک: 2 قاشق غذاخوری
شکلات نیم تلخ:‌100 گرم

طرز تهیه:

لایه اول:
کره، شکر و پودر کاکائو را به روش بن ماری آب کنید.
تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد شما غلیظ شود.
مواد را از روی حرارت بردارید.
بقیه مواد را به آن اضافه کنید، در یک ظرف مربع فشار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

لایه دوم:
پودر کاسترد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا مواد یک دست شوند. این مواد را روی لایه اول بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

لایه سوم:
کره و شکلات را روی حرارت ملایم آب کنید تا مواد یکدست و روان شوند.
بگذارید شکلات خنک شود سپس آن را روی لایه دوم بریزید.
برای بار سوم مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
وقتی‌ مواد بسته شد، با یک کارد گرم، به صورت تکه تکه در بیارید این دسر رو باید در یخچال نگهداری کنید.
نوش جون

مولتی هاستر

مولتی هاستر

مولتی هاستر
2810