2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
یستردی مهتا
این مدل مقوای شیرینی تا نشده هست من گرد بریدم و کاغذ روش رو کندم حالت زرورقی داره و چسب نگه نمی داره بعد با مقوا /فابریانو/ کاور کردم برای قشنگتر شدنش موقع کشیدن خط گرد با ماشیک کشیدم و بریدم که سیاهی ماژیک هم باشه

اینجا لوله داخل فویل هست که من بریدم لوله داخل دستمال توالتهای کوچیک بهتره // روم به دیفال// که اندازه و دقیق هست
روشو با کاغذهای گل فروشی کاور کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولد ویانا زنبوری جون و هنرهای مامان ناهید.........

کاپ کیک های زنبوری که در بدو ورود با این کیک ها و نسکافه و میوه پذیرائی شدیم
f5c2merlocl4spta2mpa.jpg

تزئینات
2vmt6id1bik72wwp1v.jpg
khh783ryl6kqm7kis8o.jpg
91rra5i30ti7ca30flm6.jpg
i66dt7xrrxs7iccixah.jpg

میز چای و نسکافه
pl642mpb5ipkz4jm50wu.jpg

میز کادوها
ihg741jl6ge6owqu3va.jpg

میز پذیرائی که من چون دیر رسیدم تقریبا همه اش خورده شده بود ولی فکر کنم ناهید جون عکس بهتری داشته باشه
0oj4zh9t2xq44busakgp.jpg
7ct1vx13ir2va2l0q.jpg

ویانا زنبوری مموش در حال رقص
82jr3wycvfnzk6errecs.jpg

کیک زنبوری
35slb9dzsxs83y2bz22n.jpg

نی نی ها با کیک
s12uxfk9kqk5pdiz01lp.jpg

میز شام ولی هنوز کامل نشده بود......منو غذا لازانیا و الویه و یه سالاد بی نهایت خوشمزه که من اسمش رو هم حتی نمی دونستم هههه ولی خیلییی خوشمزه بود ناهید جون بی زحمت اسم و دستورش رو بذار....
ee1czo28lfqhhjbbapb.jpg

میز دسر ها.......که من متاسفانه هیچ کدوم رو نخوردم چون امیرپارسا آخر مهمونی اذیت کرد و من اصلا متوجه نشدم یادم رفته دسر بخورم هههه
hoyj9ksreux7an0lvv67.jpg

و در آخر هم لاک خودم که سعی کردم زنبوری باشه البته لباسم هم زرد و مشکی بود ولی متاسفانه یادمون رفت آخر مهمونی همه با هم عکس بندازیم امیرپارسا هم سوئی شرتش زرد بود و لباسش هم آبی زرد!!! بی ربط
uneijlpedsz8plrlfy9y.jpg
میز غذا که اینجا هیچی معلوم نیست ولی همینو داشتم نمی خواستم بزارم ولی دیگه مهتا لو داده بود منم گذاشتم .. ژله ها نگرفته بود به خاطر اینکه در یخچال همش باز و بسته می شد و اولین بار بود کرم کاراملم این مدلی شده بود و ..آپلود سنتر نامحدود عکس و فایل پاتوق یو نمی دونم این اخر غذا بود یا کجاش ؟
مهتا جون اون سالاد رو اینجوری درست کرده بودم
کلم سفید خیلی ریز .کالباس و کشمش خیس خورده و خیار شور با سس سفید ترش شده من سس رو با ماست غلیظمخلوط کردم نمک و فلفل و ابلیمو اضافه کردم و روش ریختم می تونی نعنا خشک هم بریزی توش و می تونی کالباس رو حذف کنی. اسمش رو باید از خواهرم دوباره بپرسم راستی کلم بروکلی هم توش داره که من نریخته بودم
2810