2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25175 بازدید | 717 پست
سلام عزیزم خوبی ؟ متاسفم که انقدر اذیت شدی منم ۴ تا سقط داشتم ۹-۲۱-۲۰- وای آخری ۱۳ من تو دوتا باردار ...

سلام عزیزدلم خوبی گلم ، ممنونتم

چقدر ناراحت شدم از اتفاقاتی که واسه ت افتاده

ای کاش ای کاش شما که تصمیم گرفتی سرکلاژ شکمی کنی

آخه چرا توو بارداری

نمیدونی چقدر از دوستانی که بعد از کلی صحبت تصمیم میگیرن

توو بارداری این کار رو انجام بدن ، دلگیر میشم

توو بارداری واقعا ریسک بزرگی یه

عملش وقت با جراحی باز انجام میشه

اگر تهش هم بچه نمونه غصه ای بالاتر از همه غصه ها

قبل بارداری میری لاپاراسکوپی میکنی ، راحت و آسوده

بعده چند ماه استراحت و تقویت باردار میشی ، دیگه نه

دغدغه سرکلاژ داری ، نه دغدغه بیهوشی ، نه عفونت نه هیچی

راحت تا آخر با یه مقدار استراحت بیشتر ، یه بارداری ایمنی

رو به یاری خدا تجربه میکنی

ای کاش زودتر پیدات میکردم

اون پرونده رو هم به این زودی نبند قربونت برم

به خاطر یک اشتباه خودت رو از مادر شدن محروم نکن

اینبار با یک برنامه حساب شده ، هم خودت و هم همسرت رو خوب تقویت کن

از نظر ایمنی و انعقادی و عفونت هم مطمئن شو

سرکلاژ شکمی هم که شدی، به یاری خدا تلاش بعدی 

قطع و یقین بدون که موفقی

سلام به روی ماهت عزیزجان من در تموم دوستانی که سرکلاژ شکمی داشتن متأسفانه موردی رو سراغ نداشتم که ...

نسترن جان برام دعا میکنی اینبار رو سفید بشم ،خیلی میترسم دکتر درست و حسابی هم نیست نزدیکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خوبی گلم ، ممنونتم چقدر ناراحت شدم از اتفاقاتی که واسه ت افتاده ای کاش ای کاش شما که ...

نسترن خواهرم بچه اولش ۳۶ دنیا اومد الان بعد ۹ سال به زور باردار شد اما متاسفانه ۱۶ هفته نموند 

اونم شکمی کنه یا واژینال جواب میده براش؟

سلام عزیزدلم خوبی گلم ، ممنونتم چقدر ناراحت شدم از اتفاقاتی که واسه ت افتاده ای کاش ای کاش شما که ...

من الان مشکل ایمنی انعقادی دارم 

رزاقی گفت انوکسا ۶ هزار بزنم و سرم ای وی ای جی 

اما دکتر اینجا انوکسا ۴ هزار داد و سرم هم گفت نمیدم

عزیزم من اصلا نمیدونستم ریسک داره و برعکس فک میکردم صد در صد جواب میده دکترمم مثلا تو زمینه سقط خیلی معروفه دکتر رقایی یه کلمه نگفت ریسک داره یا حتی یه سابقه درست از من نگرفت یعنی من وقتی فهمیدم بچه سقط شد چنان شوکه شده بودم که تا ده دقیقه صدام در نمیومد و بعدش یه دفعه چنان جیغ هایی میزدم که تو تمام بیمارستان صدام میرفت 

آخه میدونی وقتی فایده ندارد چیکار کنم و اینکه اصلا و به هیچ وجه نمیتونم حتی بهش فک کنم یه بار دیگه این اتفاقا برام بیافته اصلا نه از نظر روحی و نه جسمی هیچ انرژی ندارم

وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره
سلام به روی ماهت قربونت برم یه دنیا شرمنده تم که دیر به سایت سر زدم ، منو ببخش خواهر خوبم با همه ق ...

ممنونم ازت نسترن جون درخواست دوستیت قبول کردم پیامم بهت دادم ممنون میشم نگاه کنی ببخش عزیزم اینقدر مزاحمت میشم

سلام عزیزم خوبی ؟ متاسفم که انقدر اذیت شدی منم ۴ تا سقط داشتم ۹-۲۱-۲۰- وای آخری ۱۳ من تو دوتا باردار ...

متاسفم عزیزم ناامید نباش مطمئنا خدا کمکت میکنه یه نی نی ناز بهت میده  ببخشید عزیزم وقتی ۱۳هفته با سرکلاژ شکمی بازم سقط شد به روش سزارین سقط کردین یا از واژن سقط شد چون کوچیک بود یا کوچیک هم باشه بازم به روش سزارینه؟؟ 

سلام به روی ماهت دوست خوبم نازنینم اگر فقط سوالات انتخاب بین این دو هست ، قطع و یقین سرکلاژ شکمی ...

نسترن خانم من شوهرم خییلی ناشکری میکنه حتی الان که خداروشکر باردارم همش کفر میگه که اینهمه خرج کردم سختی کشیدیم الانم استراحتی چرا مثل دیگران نیستی چرا بچه اولم که انقدر ذوق و شوقشو داشتیم ازمون گرفت و این حرفا چیکارش کنم چی بگم

متاسفم عزیزم ناامید نباش مطمئنا خدا کمکت میکنه یه نی نی ناز بهت میده  ببخشید عزیزم وقتی ۱۳هفته ...

ممنون عزیزم.طبیعی سقط شد چون کوچیک بود .ولی بعدش جفت نیومد کوتاژ شدم 

وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره
نسترن جان برام دعا میکنی اینبار رو سفید بشم ،خیلی میترسم دکتر درست و حسابی هم نیست نزدیکم 

پارمیس جان منو ببخش که اصلا از نی نی سایت فراموشم شده بود الانم میخواستم نتم رو خاموش کنم یادم اومد یه نگاهی بندازم تو رو خدا ببخشی

درخواست دوستی میدم ، قبول کن شماره مو میذارم اگر

یه موقعی سوالی فوری پیش اومد یا تماس بگیر یا پیام بذار که

مثه اینجا شرمنده ت نشم عزیزم

نسترن خواهرم بچه اولش ۳۶ دنیا اومد الان بعد ۹ سال به زور باردار شد اما متاسفانه ۱۶ هفته نموند  ...

عزیز جان اگر تهران هستید بگو خواهرتون قبل بارداری مجدد

بره پیش دکتر آصف جاه  یا دکتر عسکری ، زایمان زودرس قبلی

و اینم توو 16هفته یه مقدار مشکوکه

اونجا تشخیص میدن که اگر سرکلاژ واژینال واسش جوابگو

نباشه باید حتما شکمی بشه که این اتفاق دوباره تکرار نشه

نسترن عطسه یا اوق زدن که به زیر دل فشار میاره بده برا دهانه؟

نه عزیزم خودتو نگران نکن فدات شم ، هر زمان ترسیدی 

اون دستای قشنگت رو بذار روی دلت و یه آیة الکرسی

و چهارقل بخون

فالله خیرٱ حافظا و هو الرحم الراحمین

نسترن خانم من شوهرم خییلی ناشکری میکنه حتی الان که خداروشکر باردارم همش کفر میگه که اینهمه خرج کردم ...

آخرای پاییز چشمم افتاد به این تک برگ 

یادم افتاد چقدر توو بارداری بهش فکر میکردم که خدایا میدونم که تا نخوای نمیشه که نمیشه

یادم افتاد که چقدر بعد از سقط ها ، این جمله رو از بقیه میشنیدم که تا خودش نخواد برگی نمیفته

آخرای دیماه برف سنگینی اومد ، طوری که روی شاخه ها شاید ۱۰ ، ۱۲ سانت برف نشست

چند روز پیش یه دفعه یاد این تک برگ افتادم ، پرده رو زدم کنار 

وای خدای من 😳 ، بعد از این همه برف و باد و سوز و سرما ، شما هنوزم به این تک برگ اذن فرود ندادی

ما از حکمتش بیخبریم ولی او جز خیر واسه ما نخواهد خواست