2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25175 بازدید | 717 پست
خیلی عالیه گلم اصلا نگران نباش استرس توو بارداری سم هست دلتو بسپار به خدای مهربون، خودش مراقب  ...

مرسی عزیزم ❤️😘😘

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم به هیچ وجه نمیخوام دلهره پیدا کنی فقط منظورم این بود که ایمان داشته باش که طبیب واقعی ما خوده ...

واااااای کاملا درکت میکنم خدا واسه هیچ مادری نیاره، منم همیشه صدای دکترم اون لحظه که گفت باید بستری بشی که بچه دفع بشه تو گوشمه، واسه بچه ‌دومم همین طور😔 هنوزم هر لحظه یاد اون روزا میفتم اشکم بند نمیاد😔

ممنون که راهنماییم کردی گلم، منم بی احساسی دکتر رو قبول دارم، دیگه تصمیمم رو گرفتم واسه سزارین حتما میرم پیش دکتر منصوری اگه خدا بخواد

واقعا دکتر مهربونیه، من دو بار که پیشش رفتم واقعا مثل یه  مادر باهام برخورد کرد، وقتی پرسیدم خانم دکتر اصلا امیدی هست؟ کسی بوده تو بارداری سرکلاژ شکمی بشه و جواب بگیره در جوابم گفت: آره عزیزم بوده شماها همتون بچه دار میشین فقط منم که بین این استرس هاتون منو پیر کردین😊 و کلی خندید که منم دیگه استرسم کامل از بین رفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندماه بعد از عمل و بررسی های لازم من اقدام کردم و شکر خدا بدون هیچ مشکلی همون ماه اول باردار شدم ...

سلام عزیزم

در مورد فرفیون بیشتر توضیح میدی ؟

تداخل نداره با داروهایی که تو بارداری استفاده میشه ؟

سلام عزیزم در مورد فرفیون بیشتر توضیح میدی ؟ تداخل نداره با داروهایی که تو بارداری استفاده م ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم 

قربونت برم دلم واسه ت تنگ شده بود الهام جان

منو ببخشید که خیلی دیر به دیر میام سایت

عزیزم فرفیون در قدیم کارِ سرکلاژ رو میکرده

برای بسته نگه داشتن دهانه رحم

جالبه یکی از دوستان من که اونم کاندید سرکلاژ شکمی 

بود تصمیم گرفت اول آی وی اف ش رو انجام بده

و اگر نیاز شد توو بارداری سرکلاژ شکمی کنه

جالبیش اینجا بود که با همین فرفیون تا آخره بارداری 

رفت بدون اینکه حتی سرکلاژ معمولی رو انجام بده

نیمه اردیبهشت گل پسرش به دنیا اومد

با طب اسلامی به منم گفتن که همین فرفیون کفایت

میکنه ولی من دیگه نمیتونستم ریسک کنم

و هم سرکلاژ شکمی کردم و هم فرفیون استفاده کردم

توو هفته 8 و 15 هر بار سه شب خوردم

هر شب اندازه یک عدس

هیچ تداخلی نداره

فرفیون واسه کسایی که سابقه خونریزی در بارداری رو داشتن هم مناسبه

سلام به روی ماهت عزیزدلم  قربونت برم دلم واسه ت تنگ شده بود الهام جان منو ببخشید که خیلی دیر ...

سلام عزیزم

گل پسرمون چطوره ؟

عزیزم ممنون که جواب دادی .

خدا حفظت کنه 

دلت همیشه شاد باشه   

سلام خانومای خوشگل، مامانای آینده🌹 اول اومدم بگم که من توی هفته ۱۱ بارداری سرکلاژ شکمی شدم چون سوا ...

سلام عزیزم خوبی خانومی 

روبراهی قربونت برم

ما رو از حال خودت با خبر کن فدات بشم

البته فکر میکنم دیگه به روزای آخر ماراتن بارداری رسیدی درسته عزیزم؟ 

سلام عزیزم گل پسرمون چطوره ؟ عزیزم ممنون که جواب دادی . خدا حفظت کنه  دلت همیشه ...

سلام به روی ماهت قربونت برم 

گل پسر هم خوبه از دیروز  وارد ماه 8 شده

عید فطر دوتا دندون درآورده. 

فدات بشم. خدا کمکم کنه بتونم هم به بچه برسم

هم سوالی بی جواب نمونه. تنها کاری یه که واسه

شما عزیزای دلم از دستم برمیاد

سلام به روی ماهت قربونت برم  گل پسر هم خوبه از دیروز  وارد ماه 8 شده عید فطر دوتا دندون ...

سلام عزیزم تاپیک هاتو خوندم و خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتی 

از تادیک هات متوجه شدم که پیش دکتر آصف جاه سرکلاژ شکمی انجام دادی منم دوبار زایمان زود رس داشتم در هفته۲۳ و۲۲ و بهم گفتن احتمالا باید سرکلاژ شکمی بشم یکی گفت برم پیش دکتر حنطوش یکی دیگ گفت برم پیش دکتر آصف جاه به نظر شما کدومشون بهترن و کسی و میشناسی پیش دکتر حنطوش جواب گرفته باشه سر کلاژ شکمی ؟!ممنون میشم جوابمو بدی گلم

سلام عزیزم تاپیک هاتو خوندم و خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتی  از تادیک هات متوجه شدم که پیش دکتر ...

سلام به روی ماهت قربونت برم 

با همه قلبم باهات همدردی میکنم دوستم

عزیزم وقتی دوبار این اتفاق در سه ماهه دوم پیش اومده

یعنی دیگه نباید ریسک کنی

ببین عزیزم من اولین بار که عزمم رو جزم کردم که

از مشهد بیام تهران پیش یک دکتر خوب، خیلی

تحقیق  کردم بعد که خدا رو شکر، خدا دکتر آصف جاه 

رو گذاشت سرِ راهم و ایشون متوجه شدن که باید پولیپ و سپتوم بردارم، کارشون رو به نحو احسن انجام دادن

رحم ما اونقدر حساس هست که نمیشه بی گدار به آب بزنیم

دکتر آصف جاه سرکلاژ شکمی رو با لاپاروسکوپی انجام 

میدن دوره نقاهت خیلی کوتاه هست

دکتر حنطوش زاده سرکلاژ شکمی رو به روش جراحی

باز شبیه سزازین عمل می‌کنن هر چند واقعا دقیق

نمیدونم چقدر باز میکنن

من واقعا از سرکلاژ شکمی دکتر آصف جاه کاملا راضی ام

چون خدا رو صد هزار مرتبه شکر در تموم بارداری طول

سرویکسم روی عدد 36 ثابت مونده و واقعا بارداری 

خوبی رو پشت سر گذاشتم و این عدد 36 مایه آرامشم

شده بود و با اینکه استراحتم خوب بود ولی از اینکه

واسه موارد ضروری در رفت و آمد باشم دچار استرس

نمیشدم

یکی از دوستان من اونم با دکتر دیگه ای سرکلاژ شکمی کرده بود و طول سرویکسش در تموم بارداری 28 بود

و مدام  به من پیام میداد من درد دارم، من درد دارم

من چون  تجربه موفقم رو با این دکتر داشتم طبیعتا به 

همه ایشون رو پیشنهاد میکنم و یکی دیگه از دوستان که

با دکتر حنطوش عمل کردن تازگی باردار شدن و اگر مورد

موفقی رو بشنوم حتما بهتون میگم 

سلام به روی ماهت قربونت برم  با همه قلبم باهات همدردی میکنم دوستم عزیزم وقتی دوبار این اتفاق ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی

من آزمایش های انعقادی رو انجام دادم که دکتر معین واسم نوشت قبل دکتر محسن معین پیش چندتا دکتر دیگه رفتم ولی  انقدر ازمایشا کامل واسم ننوشته بودن تازه جوابو گرفتم و واسه دکتر ارسال کردم گفت که یکی از ژنات فک کنم اینطور گفت که باعث لختگی تو جفت میشه ممکنه اون غلظت خون ایجاد کنه بهم گفت میتونی ی بار دیگ ریسک کنی سرکلاژ معمولی کنی و این دارو ها که دادم و قبل بارداری و بعد بارداری استفاده کنی واسه قبل بارداری اسپرین۸۰داده و فولیک اسید۵ بعد بار داری هم باید امپول بزنم تو شکمم واسه رقیق کردن و پروژسترون بهم گفت برو دنبال ی دکتر خوب باش که سرکلاژ خوب انجام بده گفت احتمالا سرکلاژ قبلیت بی کیفیت بوده .حالا دنبال یه دکتر خوبم واسه اینکه وقتی باردار شدم برم پیشش .تو تاپیک های شما هم خوندم که از فرفیون استفاده کردی میشه بگی روش استفادش چطوریه؟خیلی واسم دعا کن عزیزم بچه شیر میدی

سلام خانما.۲۲صفحه رو باعشق خوندم اشک ریختم اول به حال دل کباب خودم بعد به حال دل شماها که مثل خودم سختی کشیدید ولی نسترن جون پسر تو شده نوری در تاریکی برای من الهی پیر شدنشو ببینی.من یه بارداری پوچ داشتم و کورتاژ شدم سال ۹۸.سال ۹۹باردار شدم و در ۲۰هفته زایمان زودرس شدم و متاسفانه سزارین شدم.باز اخر ۹۹باردار شدم و۲هفته پیش در ۲۱هفته از دستش دادم ولی ایندفه طبیعی دفع کردم.خواهرای مهربونم منی که سزارین شدم میتونم سرکلاژ شکمی کنم؟من خیلی خستم ولی تسلیم نشدمو نمیشم منم مادر میشم چون حقمه چون مثل همه حقشو دارم خستم ولی من یه مادرم مادر۲فرزند از دست رفته  پسر ولی من پسرمو بغل میکنم میدونم فقط بهم بگین کسی بوده با وجود سزارین سرکلاژ شکمی شده باشه ۱سال پیش سزارین شدم این اخریو طبیعی دفع کردم

الان سینهام چه شیر غلیظی میاد انقد حیفم میاد میگم کاش یه نوزاد باشه شیرش بدم تپلی بشه.ولی مطنم این شیرو به عشق خودم میدم منکه از اون مادرایی که بچهارو تو خیابون ول میکنن کمتر که نیستم منم میشم خدا امتحانم کرد امیدوارم عزیزام سالم باشن‌ بقیه چیزا درس میشن

بله دختر خاله من اتفاقا انجام داد باید پیش دکتری بری که واقعا تجربه داشته باشه پیش هر کسی نرو الان دختر خالم 7 ماهه بارداره خیلی هم بعداز سرکلاژ خداروشکر حالش خوبه اسم دکترش تا اونجایی که یادم میاد خانم دکتر پورمطرود بود شمارشم خواستی بهت میدم فقط بدون بی نظیره

مرسی عزیزم که جوابمو دادی من آزمایش های انعقادی رو انجام دادم که دکتر معین واسم نوشت قبل دکتر محسن ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم

شرمنده  عزیزم نمیدونم چرا فراموش کردم پست قبلی شما رو جواب بدم

خانومی داروهات دقیقا درسته، قبل و حین بارداری

ولی از من به شما نصیحت عزیزم ریسک نکن

به نظر من سرکلاژ معمولی هر چقدر هم که خوب باشه

بازم ریسکه گلم

به قول خانم دکتر منصوری وقتی مشکل کوتاهی طول

سرویکس هست اگر بهترین متخصص های دنیا هم 

شما رو سرکلاژ واژینال انجام بدن بازم زایمان زودرس

اتفاق میفته

به نظر من پیش یک دکتر خوب سرکلاژ شکمی کن

و با شروع بارداری آمپولا رو هم بزن و با خیال راحت 

بارداری ت رو به امید خدای مهربون با موفقیت به پایان ببر 

سلام خانما.۲۲صفحه رو باعشق خوندم اشک ریختم اول به حال دل کباب خودم بعد به حال دل شماها که مثل خودم س ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم 

خوبی مهربونم

عزیزم منو ببخش که دیر جواب میدم 

با همه قلبم باهات همدردی میکنم 

ولی واقعا بهت تبریک میگم 

تو از دسته همون صابرینی هستی که خدا

توو قرآن گفته چقدر دوست شون داره

آفرین به این صبر و استقامتت

آره خانومی یکی از دوستان من اگر اشتباه نکنم 

بعد از سزارین، سرکلاژ شکمی کرد و الانم بارداره

من فکر میکنم ربطی به هم نداره

و اینکه شما 1% هم ریسک نکن و بدون سرکلاژ شکمی