2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25175 بازدید | 717 پست
سلام به روی ماهت نسرین قشنگم  عزیزم تو رو خدا اینقدر ناامیدانه صحبت نکن.   عز ...

سلام نسرین جون دوست خوب و مهربونم ممنون از حرفای قشنگت ان‌شاءالله همین طور که گفتی همه چیز برام خوب پیش بره و خدا هم همینطور که به شما بنده های خوبش نگاه کرد به منم نگاه بکنه و دل شکستم تسکین پیدا کنه 😔این روزا خیلی بی قرار و سردرگمم خدا خودش واقعا کمکم کنه.....                                                                        از اینکه دوست به این خوبی دارم از خدا ممنونم ♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹

سلام به روی ماهت نسرین قشنگم  عزیزم تو رو خدا اینقدر ناامیدانه صحبت نکن.   عز ...

سلام..عزیزم خوبی..نی نی خوبه..چن هفته شدی خانومی..انشاا... ب سلامتی و دل شاد نی نی تو بغل کنی...

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبی؟انشالله خودت و بچت در سلامت کامل باشین..چند تا سوال داشتم ..کوتاه شدن دهانه رحم علامت هم داره؟من الان ۱۲ هفتم تو یازده هفته رفتم ان تی دکتر گفت سالمه ولی تو برگه ننوشته طول دهانه ی رحمم چنده منم یادم رفت بپرسم حالا همش استرس دارم میگم نکنه کم باشه این ب من نگفت آخه یه کم درد دارم ب واژن ومقعدمم بعضی وقتا فشار میاد نشستن کلا برام‌سخته

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
سلام..عزیزم خوبی..نی نی خوبه..چن هفته شدی خانومی..انشاا... ب سلامتی و دل شاد نی نی تو بغل کنی...

سلام به روی ماهت عزیزدلم 

شرمنده که دیر جواب دادم

مرسی که مهربونی گلم. 

مرسی که با قلب مهربون تون بهم انرژی

و عشق میدین ♥️♥️♥️

عزیزجان با خانم دکتر اختلاف نظر داریم

من میگم 32 و او میگه 33

ولی هر چی که هست خدا رو بینهایت شاکرم

که این روزا رو تجربه میکنم

سلام عزیزم خوبی؟انشالله خودت و بچت در سلامت کامل باشین..چند تا سوال داشتم ..کوتاه شدن دهانه رحم علام ...

سلام به روی ماهت قربونت برم 

ممنون از دعای قشنگت 

انشالله شما هم هفته های پیش رووت

بهترین دوران زندگیت باشه

از اینکه دکتر گفته خوبه نگران نباش 

عزیزم نمیدونم بارداری اول تون هست یا نه

ولی ای کاش واسه تون نوشته بود

چون طول سرویکس توو سونو NT 

به دکتر میگه که آیا شما نیاز به سرکلاژ 

داری یا خیر؟ 

ولی بازم به دکترت اعتماد کن ببین ایشون

چی تشخیص میدن

کوتاه شدن طول سرویکس در بارداری اول

یک موضوع تقریبا ناشناخته ست

دوستای زیادی داشتیم که تا سونو آنونالی

مشکلی با این موضوع نداشتن و طول

سرویکس شون هم خوب بوده ولی درست

از زمانی که نی نی وزن میگیره به مشکل

برخوردن

با دکتر تون مشورت کنید که اگر نیازه سونو

رو تکرار کنید. 

ولی در مورد دردتون حتما به دکتر بگید

و تجربه نشون داده  دردهایی که

زمان کوتاهی دارن خیلی جدی نیستن

ولی اونهایی که طولانی میشن رو حتما

باید پیگیری کنید

سلام به روی ماهت عزیزدلم  شرمنده که دیر جواب دادم مرسی که مهربونی گلم.  مرسی که با قلب ...

خداروشکر ک خوشحالی تو میبینم عزیزم...خیلی خوشحال شدم..انشاا... ب سلامتی زایمان کنی و منم سرزایمانت دعا کنی حتما مهربونم...💟💟

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم
خداروشکر ک خوشحالی تو میبینم عزیزم...خیلی خوشحال شدم..انشاا... ب سلامتی زایمان کنی و منم سرزایمانت د ...

عزیزدلمی قربونت برم 

به روی چشم 🙈✨

انشالله که خدای مهربون بهتر از اونی که

در تصورته قسمت و روزی ت کنه عزیزم 

🤲✨🤲✨

عزیزدلمی قربونت برم  به روی چشم 🙈✨ انشالله که خدای مهربون بهتر از اونی که در تصورته قسمت و ...

سلام نسترن جون خوبی؟ نی نی چطوره؟ هفته چند شدی عزیزم؟ از خودت و پسرم بهم خبر بده عشق جان🥰

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
سلام نسترن جون خوبی؟ نی نی چطوره؟ هفته چند شدی عزیزم؟ از خودت و پسرم بهم خبر بده عشق جان🥰

سلام به روی ماهت نازنینم. 

مرسی از همه مهربونی هات

خدا رو هزاران بار شکر نی نی 

هم خوبه و روبه راه

شکر خدا هفته 33 هستم البته دکتر اصرار

داره هفته 34 هستیم. 

هزاران بار شکرِ خدای مهربون که با

دعای بهترین بندگانش همچون شما

منم به هفته های آخر رسیدم

با همه وجودم ازتون میخوام واسم

دعای خیر کنید. 

سلام به روی ماهت نازنینم.  مرسی از همه مهربونی هات خدا رو هزاران بار شکر نی نی  هم خوبه ...

الههههی به سلامتی

خدا رو شکر عزیزم🥰

الهی که بهترینهای بهترینها برات پیش میاد

انرژی میگیرم وقتی از بالارفتنه هفته هات میگی

الهی که پسر نازنینتو به سلامتی و به موقع در آغوش میگیری و حس قشنگ مادریتو  من با کمی فاصله  حس میکنمو ذوق میکنم

خدا قوت مادرِ سختی کشیده 

التماس دعا 🙏🏻

خدا رو هزاران هزار بار شکر،ان شاءالله  که عاقبت به خیر بشی،نمیدونی که اشک امانم نمیده،خوشحالم عزیزم که به ماه آخر رسیدی ان شاءالله ۳۸ هفته کامل و به سلامتی عزیزت رو به آغوش بگیری و برای منم دعا کن چون مثل خودت خیلی سختی کشیدم،خدا ان شاءالله بنده ای ناامید نکنه،با آرزوی سلامتی و خوشبختی، دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت عزیزم😘😘😘😘😘😘

آلما جون ان شاءالله  بچه دار شدن من و شما و همه کسانی که سقط مکرر در هفته های بالا دارن 🤲🤲🤲 مادر شدن ما هم ان شاءالله نزدیک سال دیگه آبان و آذر وقتی که نی نی نسترن جون به خواست خدا یکسال و گوگولی شد تا خواست راه بره نی نی من و شما هم ان شاءالله  اومده 😍🤗😍😍😍😍😍

آلما جون ان شاءالله  بچه دار شدن من و شما و همه کسانی که سقط مکرر در هفته های بالا دارن 🤲🤲🤲 ...

الهی آمین عزیز مهربون

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام به روی ماهت نازنینم.  مرسی از همه مهربونی هات خدا رو هزاران بار شکر نی نی  هم خوبه ...

سلام عزیزم منم بعد از دوبار زایمان زودرس و یکبار سرکلاژ بازم بچه هامو از دست دادم دکترم گفته سرکلاژ شکمی انجام بدم میترسم بازم نمونه به نظرت انجام بدم یا به فکر رحم اجاره ای باشم؟

سرکلاژ شکمی چه مدلیه درد داره؟تا چه حد مطلق بودی؟