2777
2789

سلام.پسرم ۱۰ماهش تموم شده.ازاول رو پا عادت داره بخابه...ماشاالله سنگین هم هست..دیگ زانوهام جواب نمیده خیلی پادرد میگیرم...نصفه شب هرموقع ک بیدار بشه باید بزارم رو پام تا بخابه...گاهی حتی زمین هم میزارم گریه میکنه و باید بمونه رو پام...گاهی دیگ پاهام و حس نمیکنم...خیلی سختمه...بچه هایی ک راحت میخابن و میبینم حسودیم میشه...ک چقد ماماناشون راحتن...مقصر خودمم ک اینطور عادت دادم...الان چجور میتونم ترکش بدم؟کسی هست تجربه ای داشته باشه؟ بچه های شما چجوری میخابن؟

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر منم اینجوری بود  دقیقا ئه مدت پادرد گرفتم ببین هر وقت خواست بیاد رو پات خودتو مشغول کن به ئه کاری و پتو بنداز براش خودش مجبور میشه بخدا به منم خیلی سخت بود برام الان اصلا رو پام میخوابه یکی دو روژه عادت میکنه بساط خوابش و آماده کن و برو به کارات برس خودش میخوابه

منم عادت دادم یه ساعت شیر میخوره تا بخوابه دیگه مومورم میشه اخراش😟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من دختر اولم اینمدلی میخابید تا 4 سالگی همین جوری رو پام میخابید. ولی برا دختر دومم دیگه عادت ندادم رو پام بخوابه زیر سینه خوابش می‌برد. الانم کنارم دراز میکشه می‌خوابه راحت. برا شما هم باید عادتش بدی ولی خب خیلی سخته. 

2810