2777
2789
عنوان

کمک.واسه راه انداختن کار

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 86 پست
نیلو فر جون اگه رسیدی زنگ بزن یا بیا یاهو مسنجر هر موقع فرصت داشتی تا بتونم کامل راهنماییت کنم
ایده های خیلی خوبی دارم البته خودم تجارت میکنم ...که هم سرمایه نسبتا زیادی میخواد هم ریسک خیلی بالایی داره ...بهت اونو توصیه نمیکنم
ولی میتونم هر جور که بخواهی راهنماییت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلوفرجان کار تولیدی خیلی پر زحمت و کم درآمده (نسبت به زحمتش) مگه اینکه واقعاً عشق این کارو داشته باشی. در غیر اینصورت کار بازرگانی یا خدماتی سودش بیشتره.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
بازرگانی یعنی خرید و فروش. کافیه یه جنسی پیدا کنی که بتونی بفروشی. اگه به یه بازاری مطمئن وصل بشی می تونه خیلی کمکت کنه. مثلاً یکی از دوستای خودمون سال چندبار می ره چین و جنس میاره و بین مغازه ها پخش می کنه.
کار خدماتی هم مثل آرایشگاه، مزون، چاپ و تکثیر و ... است.
الان بازار طلا خیلی داغه. اگه سرمایتو ببری تو این کار ضرر نمی کنی. یعنی طلا بخری و بندازی یه گوشه. مطمئن باش ارزش پولت کم نمی شه که هیچ، سودم می کنی.
ولی اگه می خوای حتماً شغلی داشته باشی باید تحقیق کنی و بگردی دنبال علاقت. ضمناً راه انداختن کار و کاسبی و شغل از روز اول جواب نمی ده. باید یه مدت توی اون زمینه کار کنی تا همه چیز دستت بیاد، بعد کار خودتو راه بندازی.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
سلام دوستان کشس اینجا پست بذارین به جای میل آخه منم می خوام از نظراتتون استفاده کنم
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
مهدیس جان پرورش قارچ با این چیزی که تو تبلیغات میگن خیلی فرق داره و باید وقتی این کارو شروع کردی چند دوره ضرر بدی تا شاید بلاخره موفق بشی من هم میخواستم این کار رو شروع کنم اما با تحقیق های فراوان دیدم اصلا اون چیزی نیست که فکرش رو میکردم
2810