2777
2789
عنوان

متولدین بهمن 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 11931 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دوستان گل این هفته 5 شنبه مورخ 5 ابان از ساعت 4 بعد از ظهر تا 7 شب در خیابان ستارخان روبروی برق الستوم جنب بازار سنتی خیابان صحرایی خیابان دستبند غربی ( برای ادامه ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید )

با مجموعه ای از لباس و کفش کودک با برندهای کارترز- مادرکر- اوش کوش- بی بی کلاب - دیزنی - و .... شو و حراج دارم .

نمونه ای از لباسها :

NadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image Hosting

شما میتوانید لباس های مارکدار تک سایز شده رو با قیمت استثنایی بخرید .
لباسها وسایل موجود در شو :

- کاپشن
- شلوار تک
- سویشرت و شلوار
- لباس خونه
-کفش
- بادی
- لباس مهمونی
- لباس زیر کودک و مادر
- اسباب بازی فکری
- ساق شلواری
- جوراب و جوراب شلواری
- لباسهای تابستانی حراج
- گل سر
- و ....

در ضمن یک عدد تاب برقی نیز موجود است .

قابل توجه دوستان تاپیک های قبلی حذف شده

اجناس جدید رسیده
سلام مامانای بهمنی من کمی از شما دیرتر بچه ام بدنیا میاد دوست داشتم شما که از جنسیت بچه هاتون باخبرید به من بگید آیا روش ابن سینا و چربی حاله قهوه ای سینه و رنگ ادرار و فرم شکم و ..........چقدر درست بوده ؟ ممنون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=189820
شیردوش برقی مدلا راهی برای ازدیاد شیر شما
یک کشور درست کنند برای بچه‌ها، بچه‌های فلسطین، اسرائیل، سومالی و ...، بچه‌های آدم‌های معتاد، وحشی، روانی و ...، بچه‎‌های گرسنه، بچه‌های تنها، بچه‌های کار... . بعد هی همدیگر را تحریم کنند، برای هم خط و نشان بکشند، بیگناهان را زندانی کنند، بمب روی سر هم بریزند، مین روی زمین بکارند... .
کاشکی بشر اجاقش کور می‌شد.

* فریدون مشیری
پسر منم متولد بهمن 90 هست تازگی یک کم دمر می مونه اما غلت نمی زنه و نمی شینه من هی می گفتم مشکل داره اطرافیان می گفتن طبیعیه ....دکتر بردیم حدس هزار جور مشکل زدن واصلا نگفتن غیر طبیعیه...الان مکمل کلسیم می خوره
هیچ کدوم از شم بچش اینجوری نیست؟
2810