2777
2789
عنوان

متولدین بهمن 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 11931 بازدید | 125 پست
سلام
منهم دیروز جواب آزمایشم رو گرفتم دو روز بعد پریم بتا 2303 بود.
فکر کنم مامان بهمنی باشم.اگه خدا بخواد .منهم از بیبی چک فهمیدم و دیروز آز دادم.
یک کمی زیر دلم سنگینه و ترشح دارم.چیز بدیه؟
باران باشد...تو باشی و... یک خیابان بی انتها ...به دنیا می گویم خداحافظ.
سلام منم مامان بهمنی هستم بعد از 4 سال انتظار......شنبه گذشته بی بی چکم مثبت شد.....دوشنبه هم از دادم 179 بود....برام خیلی دعا کنین......اخه من مجبورم هپارین بزنم...دعا کنین نی نیم بمونه.....علامت خاصی هم ندارم فقط ترشحاتم خیلی زیاده ...به نظرم هفته 5را تموم کردم
Lilypie Pregnancy tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
من تازه چند وز که می دونم مامان شدم با اینکه یه دفع این اتفاق افتاد و انتظارش رو نداشتم خیلی خوشحالم نی نی من بهمن به دنیال می آید خوشحال می شم با مامان هایی که مثل من هستند گفتگو کنم چون تازه عضو شدم نمی دونم چوطری می شه گفتگو آنلاین داشت
2805
آفتاب سلام
من تازه متوجه بارداریم شدم و تا بحال یعنی در طول 31 سال تب خال نزده بودم ولی نمی دنم تب خالی که الان زدم بخاط بچه دار شدنم است یا چیزی دیگر امیدوارم کسی بتونه به ما جواب بده
سلام بچه ها امیدوارم هم با نی نی ها خوب باشین......من قراره 8تیر برم برای سونو......علامتم هیچی ندارم بجز همون افزایش ترشحات....بشدت زیادن.....من توی بارداری قبلی هم البته ویار نداشتم....وای مامان توسکا من5 روز بعد از پری 179 بود دکترم گفت طبیعیه......شاید دوقلو باشه برای شما؟
Lilypie Pregnancy tickers
سلام سالی جون تو هم اومدی اینجا، بچه ها مامان های بهمنی همه تو کلوب هستند ولی من اصلا کلوب دوست ندارم کاش می شد همه میومدیم اینجا و همین جا تاپیک رو راه بندازیم.

سالی جون بتات چند بود؟
من هم 20روز از نزدیکیم گذشته ولی من باید دوباره فردا برم آز بدم چون بتام 93 بود.
برای دانستن مطالب مربوط به بارداری ، سلامتی و پزشکی به تاپیک زیر مراجعه کنید .... هر مطلبی هم در این خصوص دارید ارسال کنید .....دو تا تاپیک زیر رو به لیست مباحث مورد علاقه اتون اضافه کنید تا همیشه در دسترس باشه ...

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=50963&PageNumber=1

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=56423&PageNumber=1
با سلام به همه مامانها و باباهای مهربون حال و آینده
من از 22/03/1390 متوجه شدم که باردار هستم خدا را شکر رفتم مشهد از آقا امام رضا حاجت گرفتم ... امیداوارم همه آنهاییکه منتظر هستند به حق آقا امیر المومنین حاجت بگیرند و همه مسافران کوچولو سالم برسند توی دنیا
فقط از همه مادران خواهش می کنم که فکر مثبت داشته باشند به خودشون تلقین نکنند :حالم بده ، می ترسم نداریم همه چیو را به خدا بسپارید خودش همه کارها را درست می کنه فقط مغناطیس مثبت ، شما می تونید و حالتون خوبه تا زمان رسیدن فرشته های کوچولو ، چه سعادتی از این بالاتر شما واسطه به وجود آمدن یک انسان شده اید و وظیفه شما تربیت یک انسان کامله به اینها فکر کنید و اطلاعاتتون را از طریق کتاب ، اینترنت و مشورت بالا ببرید ... آرزوی بهترین ها را براتون دارم عیدتون مبارک ... التماس دعا ... دوستتون دارم
2810