2777
2789
عنوان

خواب نوزاد ٦ ماهه ام بهم ريخته

83 بازدید | 11 پست

سلام مامان گلي ها 

من بعد از ٢ ماه تلاش ني ني ام رو تنظيم كرده بودم ساعت ٨:٣٠ شب بخوابه ، يك سفر سه هفته اي رفتم و خوابش بهم ريخته و شبها ١ ، ٢ ميخوابه 

ميشه كمكم كنيد چيكار كنم دوباره زود بخوابه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش حموم بیارش با روغن ماساژش بده خوابش میگیره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
2805
تعطیلات قراره بریم سفر دیگه از همین میترسم 😤

اگر تو سفر هم طبق روال بخوابونيد مشكلي پيش نمياد اما من ٣ هفته خونه مادر شوهر بودم و چون ميخواستن با ني ني بازي كنن روم نميشد ٨ شب بگم بچه رو بدين ببرم لا لا

تبریک میگم توسخت ترین کاردنیاروانجام دادی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اگر تو سفر هم طبق روال بخوابونيد مشكلي پيش نمياد اما من ٣ هفته خونه مادر شوهر بودم و چون ميخواستن با ...

د همینه دیگه، هی میخوان با بچه بازی کنن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

خواهش میکنم گلم 

خوابیده شیر دادنم باعث میشه خوابش بگیره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩