2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام به همه ی مامانای گل حالتون خوبه ؟ امیدوارم نی نی های گلتون هم خوب باشن . خوش حالم که نی نی ها روز به پیشرفت میکنن . رزا هم پیشرفتش خوبه و گاهی زیادی اذیت میکنه دیگه . گوشی تلفن رو بر میداره و قشنگ زمزمه میکنه یعنی داره حرف میزنه .راه میره دنبالش میکنی میدوه و کلماتی مثل رفت بیا پیتکو ی اسب اب مامان بابا جوجو نه نه و یه سری چیزای دیگه رو هم میگه .یه کمی کم غذا شده اما پایش که بردم خوب بود . فکر میکنم دلل کم اومدن مامانا به تاپیک به خاطر مشغولیاتی که با نی نی ها دارن باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیارهم میره گوشی میاره به جای اینکه بگه الو میگه اوه بهد یه چیزهای مه که فقط خودش میدونه تک کلامش هم اینه میگه اون چیه؟ دیشب خونه ی پدر شوهرم بودیم ژیا ر ناگهانی احساس کردم یه چیزی گفت خودم گفتم حتما اشتباه کردم ولی همسرم هم گفت ژیار گفته بابا گفت بعد تو ادمش یه چیزای میگفت خودش میدونه ولی همش اینو تکرار میکنه
سلام مامانا خوبید؟ کوچولوهای نانازیتون خوبن؟ خیلی دلم براتون تنگ شده بود مامای پرنسا جون چه اسم قشنگی برای فرشته کوچولوت انتخاب کردی شهرزاد جون خدا بد نده انشااله هر چه سریعتر رزا جون خوب بشه
وبلاگ هیما جون http://bani-eshgh.niniweblog.com/
سلام واقعا وقتی دیدم چند روزه هیچ کی سری نزده دلم گرفت،یاد پارسال به خیر که تند تند میومدیم و از این وروجک ها میگفتیم و ذوق میکردیم! فرنام قبل تعطیلات 1-2 شب تب میکرد بردمش دکتر با کمال شگفتی گفت همه دندوناش داره با هم در میاد! حدود 8-9 تا ولی جالبه دکترش نگفت برا دندوناش تب کرده گفت تب ویروسیه 3روزه خوب میشه و دقیقا هم سر سه روز خوب شد وای ولی یه شب از خواب پرید و با جیغ گریه میکرد شیر هم نمیخورد یعنی ازساعت 3 تا 5-5:30 یه سره تو ملافه تابش دادیم تو تاب می خوابید همین که میذاشتیمش پایین گریه میکرد،خلاصه ساعت 5 بردیمش اورژانس دکتر دهنشو دید گفت چون تب کرده بود آفت زده و درد داره چاره ای هم نداره،خیلی اذیت شدیم هم ما هم خود فرنام ولی الان 3-4 روزه که بهتره و دندوناشم بعضیاش کامل در اومدن ولی از همون موقع از غدا افتاد هیچی جز شیر خودم،لستنی و ماست نمیخوره! کلافه شدم حس میکنم ضعیف میشه،دکترش هم معتقده به زور به بچه غذا نباید داد میگه عیبی نداره نخوره! وزنش که خوبه،وزنش اون هفته 12.700 بود ولی الان میدونم کم شده
سلام بچه ها خوبین؟ کی می خواد صفحه ٢٠٠رو افتتاح کنه پارسال این موقع سر ١٠٠ دعوا بود تبریک به کیاشا برای اولین قدمای زندگی، خیلی خوشحال شدم مریم جون، می دونم که کم کم نگران شده بودی ، اتفاقا چند روز پیش یه بچه ای رو دیدم که همسن بچه های ما بود و راه نمی رفت مامانش نگران بود، من کیاشا رو گفتم که تازگیها راه میره ، مامان بچه کلی نگرانیش کم شد ، بچه ها تو روند رشد متفاوتن ولی گاهی مامانا یادشون میره شری جون گرفتگی مجرای اشکی تو بچه ها شایعه و باز کردنش هم کار سختی نیست، نگران نباش ریوفه جون ، نگران تغذیه فرنام نباش همه بچه ها دوره هایی از این بی اشتهایی دارن، وزنش هم که عالیه ماشالله ، ببوسش زهرا جون من واقعا تحسینت می کنم برای صبوریت، من که واقعا ازپس هانا بر نمیام ،مواظب خودت ونی نی ها باش ژیار پهلوون. چطوره؟ مامانش اسفند دود کن براش راستی ریوفه هانا الان فقط یه بار نصفه شب برای شیر بیدار میشه، البته از وقتی که سر شب و نصفه شب شیر خشک بهش میدم، دیگه تمام نصفه شب رو از سینه من اویزون نیست، خیلی راحت شدم
سلام مامانا . خوبین ؟ میدونم همه مشغول بچه داری هستیم . اما خوب همین که اینجا سر میزنید جای شکرش باقیه . خوش حالم که نی نی ها در حال پیشرفتن. ممنون از مامانایی (الی روژین مهناز مامانی هیما و بقیه )که بابت چشم رزا دلداریم دادن . رزا همچنان چشماش اشک آلوده . الانم دکترش گفته نمیخواد عمل کنید.شش ماه دیگه بیایید ببینم چی میشه . رزا هم بد غذا شده و دائم میریزه بیرون از دهانش. باید بذارم از گشنگی غش بره تا یه ذره بدم بخوره که اونم دلم نمیاد. رزا نصفه شب که نه اما دم صبح برای شیر نق میزنه که معمولا از شیر خودم بهش میدم و دوباره میخوابه و تا زمانی که من هم خوابم میخوابه اما وقتی بیدار میشم اتومات اونم بیدار میشه . راستی شما شیر پاستوریزه میدیم به نی نی ها ؟ نظرتون چیه ؟
انجام تزئینات نمدی مخصوص کودکتون با اسم خودش سلام دوستان ،من کار نمدی انجام می دم ،لطفا از وبلاگ نمدیهام دیدن کنید ،برای سیسمونی و تزئینات اتاق کودک کلی مدل دارم ،هر کدومو که خواستید می تونم با اسم کودک خودتون مخصوص خودش درست کنم ،دوست داشتید بهم بفرمایید تا قیمت بدم ،تخفیف ویژه فقط تا آخر مرداد http://ronikanamadi.persianblog.ir/ شماره فقط برای وایبر: 09124963582 شماره جهت سفارش: 09126908627 ایمیل: ronikacharm@gmail.com آدرس کلوبم ،کارامو دوست داشتید اونجا بفرمایید تا دعوتتون کنم دوستیا: http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=30194
سلام مامان گلیا. خوبین؟ از ابراز لطفتون به کیاشا ممنونم. ٢٠ روزى بود اینترنتم قطع و وصل میشد و نمیتونستم بیام سر بزنم. فکر میکردم تا الن کلى پیش رفته باشین. وقتى امروز اومدم دیدم بعد پست خودم ٣-٤ تا پست جدید بیشتر نیست. خیلى سوت و کور شده. البته طبیعى هم هست. پارسال این موقع هممون مرخصى بودیم و بچه ها هم بیشتر روز خواب. کار خطرناکى هم نمیکردن که آدم بخواد مواظبشون باشه. یادش بخیر. کیاشا رو دیروز که ١٦ ماهش شد بردم دکتر قد و وزن. ١١ کیلو شده با قد ٨٣. ١٦ تا دندون داره. دیگه راه هم خداروشکر خوب میره. ولى هنوز زمین میخوره. الى جون واست میگى همش به دکترش میگفتم همه همسناش راه افتادن بجز کیاشا. میگفت تا ١٨ ماهگى طبیعیه و مشکلى محسوب نمیشه. کیاشا شبها بین ٨ تا ٨:٣٠ میخوابه و ٢١٠ سى سى شیر خشک میخوره. صبحها حدود ٥ بیدار میشه و یکبار دیگه شیر میخوره. بعد میخوابه تا ٦:٣٠-٧. تو روز هم دو تا یک ساعت میخوابه و قبل هربار ٢١٠ سى سى شیر میخوره. جدیدا عدا خیلى بد میخوره. جو استقلال طلبى گرفتتش و اصلا از دست ما هیچی نمیخوره. خیلى سخت شده. یه قاشق غذا میخوره تمام صندلیش و اطرافش رو باید تمیز کنم. دکتر میگفت ٤ تا دندون زیاد داره ولى تا ٢ سالگى باید ٢٠ تا بشه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
غنچه ی زندگی من در سیزدهمین روز سبز بهار شکفته شد...... خاله ها پسر شیرازی رأی و لایک نداره؟http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2013122907303417914....................... دوستان از وبلاگ لباسهای راحتی تا سن دوسال و بادی های کارترز دیدن فرمایید: http://arzanpoosh.blogfa.com/
2810