2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام مامی کیان گلم
خوشحالم که اینجایی
علاوه بر اینکه ما هردو بچه هامون فروردینی هستن یک وجه اشتراک دیگه هم داریم

منم هفته 34 پسرم دنیا اومد. 15 فروردین
دو روز بود نی نی تکون نخورده بود رفتم بیمارستان نوارقلب گرفتن و تا به خودم بیام رو ویلچر بردنم اتاق عمل .
وزنش 2300

مامی کیان خیلی مشتاق حرف زدن باهات هستم چون ما شرایط یکسانی رو تجربه کردیم و اینکه من دنبال کسی با شرایط خودم میگشتم که درباره وزن نی نی و ... باهاش صحبت کنم .
پسر من روزی که واکسن دو ماهگی اش رو زد وزنش 4600 شده بود .
تربیت شنوایی نوزادان از طریق موسیقی

گروه سنی : 4 تا 6 ماه

طول دوره: 20 جلسه ( هفته ای یکبار)

مدرس : ندا نصیری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات کار مرکز ( 14 الی 20) با آموزشگاه موسیقی نی لبک تماس حاصل فرمایند.

تلفن های تماس : 22277433

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شیواجون منم خیلی خوشحال شدم باهات آشنا شدم بازم خداروشکر وزنگیری پسرت خوب بوده کیان اصلا رشد خوبی نداره و روزی که واکسن دوماهگیش را زدم 3750بود که دوروز بعدش که بردمش دکتر واسه چکاپ شده بود 3400خیلی کوچولو مونده امروزم نوبت دکتر داره دعا کن اینبار دکتر تصمیم خوبی بگیره
هانا تازگىها دستهاشوبه هم مىرسونه. و به دستهش و پاهاش که بالا مىاردشون نگاه مى کنه.گاهى بلند مى خنده و تازگىها گاهى جىغ هم مى کشه. دستاشو بگىرم خودشو بلند مى کنه و مى شىنه. با انگشتهاى کوچولوش همش در حال پنجول کشىدنه. دىگه شما بگىد تا منم ىادم بىافته!
من دىگه رفتم.فردا باز هم مىام .دىانا نفس فردا امىدوارم اىنجا ببىنمتون .من هم اسم هانا رو مى خواستم دىانا بذارم ولى هانا با اسم دختر اولم هلىا helia بىشتر هماهنگى داشت.ببوس گلتو
سلام الی جون دختر گلت با پسر من یه روز تفاوت دارند چون کیان 3 فروردین بدنیا اومد ولی 40روز زودتر از موعد دوست دارم بدونم کاراش با هم سن وسالاش چه تفاوتی میکنه کیانم میخنده ولی صدادار نه فقط چندباری تو خواب بلند خندیده اشیا را نگاه میکنه با چشم دنبال میکنه ولی هنوز نمیگیره چند روزی هست که اونم با کمک دمر میشه و میتونه خودشو صاف کنه دیگه کاملا من رو میشناسه و به صدام بین بقیه صداها عکس العمل نشون میده اگه بدون پوشک باشه 90 درجه دور خودش میچرخه دست وپاهم خیلی میزنه دیگه فعلا همینا یادم اومد بچه ها توروخدا بیشتر بیاید باهم صحبت کنیم
2810