2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم.چطورین.؟
بدجوری بهتون عادت کردم حتما هر روز یه سری این جا بزنم.ممنون از احوالپرسیتون.
مامان دیانا خوشحالم که موردی نبوده.حسابی نگرانت شدیم خبری ازت نبود.ببوس دخترتو
مارین عزیزم .هانا هم قبلاً فقط لباساشو یا پاهاشو می گرفت چند روزه که اشیا رو که جلوش میذارم بهشون چنگ می زنه مثل حالا که داره گوشیو رو می گیره.هانا خیلی وقتها جیغ میزنه و من اصلا نمی تونم زمین بذارمش .گاهی بلند قهقهه هم می زنه ولی کلا خیلی کم رو زمین میمونه و خیلی بغلی شده
شری جون .رزا چطوره.خیلی قشنگه که عکسشو جای امضا ت گذاشتی هر بار می بینم دلم باز میشه..

مریم جون کجایی عزیز. کیان خوبه؟
شیوا جون خوشحال شدم دوباره اومدی . راستی خستگی هات کمتر شده یادمه اون اوایل بچه داری پاک کلا فه ات کرده بود
دیگه نمیتونم بنویسم دختره یه سره داره داد میزنه بچرخونمش

هانا داره شیر می خوره و من دوباره اومدم.عصر جمعه است و واقعا دلم میخواد یه جایی برم .خونه مامان خودم و شوهرم که تازه رفتیم و تازه اونجاها هم دلگیره .با بچه ها هم که هروقت خانوادگی جایی می ریم انقدر ازمون انرژی می گیرن که اصلا خوش نمی گذره.شماها الان دارین چی کار می کنین؟
سلام دوستان گلم. مرسی شیوا جان. یادمه تاپیک زدم.یادش بخیر.شیوا جان رزا سه کیلو بود الان شده پنج. یه کیلو کم داره. مرسی الی جان. منم به اینجا و شماها عادت کردم بااین که میام کسی نیست اما همین که از ااحوالتون با خبر میشم راضی ام. رزا مریض شده.بچم سرما خورده. فردا میبرمش دکتر. سینه اش خس خس میکنه.، اعصابم به هم میریزه. دعا کنین برام
سلام دوستای گلم
امروز دایانا منو دیوانه کرداز 10 صبح تا 12 شبنخوابید فقط دوتا نیم ساعت همش هم جیغ میزد یعنی منو صاف نگه دارید کلا خوابش خیلی کمه فقط خواب شبش خوبه بچه های شما چی؟
شری جان شاید خس خسش مال حساسیت باشه چون این سن سرما نمی خورن ، دایانا وقتی بوی اسفند یا عطر میاد خس خس میکنه من دیگه عطرم نمیزنم
راستی راجب کلاسهای مادرو کودک چیزی شنیدین؟
خیلی مواظب کوچولوها باشید

سلام به همگی. منم حسابی به همتون اینجا عادت کردم و وقتایی که میام سراغ موبایلمفقط به عشق این میام که ببینم حال و روز مامانای اینجا چطوره.
الی جون منم مثل تو عصر جمعه خیلی پکر بودم و دلم حسابی گرفته بود چون خیلی وقت بود که یه تفریح نرفته بودیم. خونه مامانم بودیمو کیاشا هم خواب. برای همین تصمیم گرفتیم کیاشارو بذاریم پیش مامان بیچاره مو دوتایی بریم بیرون. جای همگی خالی رفتیم برج میلاد.
این اولین بار بود کیاشارو میذاشتیم و جایی میرفتیم.خوش گذشت واقعا ولی یه دلشوره خاصی داشتم.البته که مامانم از خودم خیلی بهتر نگهش میداره ولی همین که پیشم نبود، باعث میشد همش فکرم پیش اون باشه.خلاصه که دلم براش خیلی تنگ شد و بنظرم به دلشوره اش نمی ارزید.
شماها تا حالا نی نی هارو پیش کسی گذاشتین؟ چطور بود؟
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
من که نمی تونم هانا رو جابی بدارم چون شیر نشک نمی خوره،واقعا هیچ جا نمی تونم برم،٣ هفته پیش رفتیم برج میلاد با بچه ها ،بد نبود ولی کلا همش بأید بچه ها رو جمع کرد و به ادم خوش نمی گذره
سلام به همگی .
دایانا جان رزا هم بعضی روزا اینطوری میشه و همش دلش میخواد روپا بشینه یا صاف نگهش داری . کلافه ام میکنه و خواب هم نداره اما خوب بعضی روزا هم خیلی میخوابه مثلا دیروز از ساعت 1 تا 6 خوابید .
مارین و الی جان بالای برج هم رفتین من یه بار رفتم اما نذاشتن بریم بالا . بلیطش چقدره و چه امکاناتی اونجا داره ؟ مرسی
شری بانوی گلم
آرامشت رو حفظ کن . رزای عزیزم هم زودی خوب میشه .
برای کمبود وزن هم ، من چون پسر خودم زود دنیا اومد و وزنش 2300 بود ، دکتر بهم گفت غذاهای چرب و شیرین ومقوی بخور که شیرت ارزش غذایی اش بره بالا و نی نی وزن بگیره . من همین کارو کردم و خدارو شکر وزن پسرم خوب بالا رفت .
هرچند من یک ماه اول بهش شیرخشک هم میدادم ( نان ) اما چون بهش نساخت دیگه قطعش کردم و فقط شیرخودم رو دادم از اون به بعد
دایانا جان
پسر من خواب شبش خوبه ، اما خیلی سحر خیزه و با طلوع خورشید بیدار میشه ... بعدم که شیر میخوره وعوضش میکنم همش دست و پا میزنه که باهام بازی کن ... تا 9 صبح بازی میکنم باهاش بعد دوباره میخوابه ...

دایانا
وقتایی که میخواهی نی نی خوب بخوابه و احساس میکنه کلافه است ببرش حمام ( این تجربه ی خودمه ) بعدش عالی میخوابه و خیلی سرحال میشه
فقط اینم بگم منظور من از حمام بردن ، زیر دوش بردن نیست .. اینکه توی وانش بشوری اش . من وان کوچولوش رو پر از آب و شامپو بدن میکنم ... میذارمش تو اونو ماساژش میدم ..( البته همیشه با کمک مامان یا شوهرم ) ... بعد زیر شیر آب میشورمش و میپیچمش لای حوله ...
شیر میخوره و چندین ساعت راحت میخوابه
2810