2777
2789

اگ از رو خير خواهي باشه در حد نظر دادن از نظر من إشكالي نداره اما اگه مث مادرشوهر من حالت دستور دادن و تحميل كردن باشه واقعا نميتونم تحمل كنم

خونمون نزديكه ديگه خيلي داشت از حد ميگذروند ميخواس موهاي بچه نه ماهمو بدون اجازه ما بزنه تو لباسش همه چيش دخالت ميكرد همش ميگفت بچت تنبله اقد عيب ميزاشت بعدم ميگفت من به فكرم من دلم ميسوزه من تجربه دارم حرفاي دكتر پسرمم كه بش ميگفتم قبول نميكرد كلا خيلي ادعاش ميشه ميگه حرف من درسته عاشقه پسرمه اما من نميتونم اين كاراشو تحمل كنم رفت و امدم كم كردم قبلا يه روز درميون ميرفتم حالا ديگه اصلا نميتونم تحمل كنم بچمو نميبرم اونم نمياد خونمون كه بچم ببينه دلش ميخواد ببرم خدمتش !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته‌ای یک بار زیاد هم هست! شما یک روز در میون می‌رفتی که چه بشه؟ چند هفته یک بار همدیگه رو ببینید و با آرامش هم زندگی کنید.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

عزیزم شما مادرشی

این جمله  رو پرستار بیمارستان  روز زایمان بهم گفت 

یه نصیحت از همین امروز اگه بذاری بقیه تو کار بچت دخالت کنن

تا شوهر دادن دخترت نظر میدن.

پس جلو اینکار وایسا 

هرمادری بهتر صلاح بچشو میدونه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

من از وقتی عروسی کردم کم کم رابطم رو کم کردم با اینکه نزدیکیم.مثل اوایل سه روز درمیون بعد کردم هفته ای یکبار الانم کردم دوهفته یکبار.هنوز بچه ندارم ولی با خودم گفتم اگه قراره تو کارهای بچم دخالا نکنه قبل بچه دار شدن باید به کم دیدن عادتش بدم .بعد بچه دار شدن یهوووو نمیشه ارتباطم رو کم کنم.الان شما هم تنها راه کم رفتنه.

وای عین مادرشورمن دقیقا همینارو میگه و دقیقا هم بچم ۹ماهشه.تو هم نصفه شبی اعصابت خراب شده مث من استارتر؟

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

به نام خدا

به سختی😁

عزیزم این چیزا برا هممممممه هست

نگران نباش

درضمن با سیاست پیش برو نذار دخالت بکنه

در عین اینکه درنظر بگیر اونم نوه شه دوستش داره

دیدار باشه اما به حد

رقت و آمد به حد

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤