2777
2789
دکترای اینجا هیچی نمیفهمن، اونروز به دکتر دخترم میگم شیر نمیخوره، وزنش کمه میگه اره دیگه اینجوریه بزور بهش شیر بده، یعنی دام میخواست بزنم داغونش کنم 😠 بعد یک دانشجو سومالی که کاراموز بود اورده بود میخواست بده اون که هیچی بلد نبود واکسن دخترمو بزنه، شوهرمم نذاشت گفت خودت واکسن دخترمو بزن😐 میخواست دخترمو کنه موش ازمایشی 😐
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانایی که بچه هاتون شیر نمیخورن به بچه هاتون موقع بیداری با قطره چکون شیر بدین ..من ازوقتی از دکتر اومدم فقط دارم تلاش میکنم نی نی شیر بخوره...60سی سی برای اولین بار شیرخشک دادم خورد....با این که اصلا شیشه نمیگیره....سرشیشه شیرشو خیلی بزرگ سوراخ کردم طوری که کجش کنی همش میریزه....شیشه رو میزارم دهن نی نی شیر میریزه تو دهنش میارم بیرون تا شیرو قورت بده بعد دوباره همون کارو میکنم
منم روزی یک یا دو وعده به دخترم شیر خشک میدم، گاهی اوقات میخوره نه همیشه،، بغل خودمم باشه که اصلا نمیخوره، فقط بغل شوهرم
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
دخترم از ساعت ٤ صبح بیدار شده دیگه هر کاری میکنم داخل تختش نمیخوابه، تا میزارمش زمین گریه میکنه 😔 از بی خوابی داغونم 😥
هلیا ماه قبل اصلا وزن نگرفته بود و فقط صد گرم اضافه کرده بود.خدایی با اینکه شیر بیرمق و بی کیفیتی دارم اما کمیتش خوبه اما نمی خوره.فقط تو خواب شیر می خوره الان دو ماهه که این جوری شده.وقتی که خوابه باید بهش شیر بدی وقتی که بیداره بگردونیش.واقعا خسته شدم.گاهی فکر میکنم تا عید دوام نیارم یا افسرده شم یا از خستگی بمیرم.وای رسیدن به روز اول عید برام ی رویا شده
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
2810