2777
2789
عنوان

کیا بچشون چاردست و پا نرفت و راه افتاد؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 60 پست
من خواهرزادم ۱۴ ماهشه هنوز راه نرفته ولی سینه خیز میره الان تازه میخواد رو زانو بره پسر خودم ده و ن ...

دکتر بش میگه تخم مرغ بده بخوره کشک بده بخوره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پسرم ۹ ماهگی دندون درآورد تو ۱۱ ماهگی چهاردست پا میرفت ، اما دکتر شربت داد هم بقیه دندونش زود در اوم ...

ماشالله خداحفظش کنه

یعنی ی روز میاد پسر منم راه بره😢

ب در و دیوار میچسبید ک بلند شه یا ن همین یهو راه رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این مورد زیاد شنیدم تو اطرافیانم

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
ماشالله خداحفظش کنه یعنی ی روز میاد پسر منم راه بره😢 ب در و دیوار میچسبید ک بلند شه یا ن همین یهو ...

آره عزیزم نگران نباش 

تو یه مجلسی بودیم بچه ها داشتند راه می رفتند ، اینم یهو بلند شد دنبالشون،  اینقدر اون لحظه تعجب کردیم

پیگیری کن اما نگرانی الکی نداشته باش

ماشالله خداحفظش کنه یعنی ی روز میاد پسر منم راه بره😢 ب در و دیوار میچسبید ک بلند شه یا ن همین یهو ...

بهش فروگلوبین بده برا کم خونب

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
من نگرانم ک زیادم دوس نداره راه بره اگ سینه خیز بره یا غلطم میزد من نگران نبودم اخه هیچ کاری نمیکنه

پسر من يازده ماهش چهار دست پا نميره سينه خيز هم نميره گريه مي كنه ، البته غلت ميزنه انگاري بلد نيست دستش بطرف جلو حركت بده ، اما تو روروئك ميره بچت تو روروئك ميزازي 

منم همه كوچيكتراش مي بينم از پله هم بالا ميرن البته نگران نيستم 

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻
پسر من يازده ماهش چهار دست پا نميره سينه خيز هم نميره گريه مي كنه ، البته غلت ميزنه انگاري بلد نيست ...

دکتر گف تو رورئک نزارش چون تنبله دیرتر راه میوفته منم نمیزارم اون اوایل ک میزاشتم میرفت ی ده دیقه رو 

بچه من غیر شیر خودم هیچی نمیخوره اونقد بد غذاس

ببين بايد بازي بازي به بچه غذا داد من مثل يه دلقك ميشم تا ميخام غذا بهش بدم انقدز كه ادا اطفار در ميارم اونم ناخودآگاه دهتش باز مي كنه 

خيلي وقتا هم وقتي خودمون غذا ميخوريم نگاهش كه به ما هيت دهنش باز مي كنه برا غذا 

غذا دادن به بچه خيلي حوصله ميخاد و تبحر 

اينم بگم تو دو خالت كم اشتها ميشند موقع دندون دراوردن 

و وقتي يبوست داشته باشند 

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻
ببين بايد بازي بازي به بچه غذا داد من مثل يه دلقك ميشم تا ميخام غذا بهش بدم انقدز كه ادا اطفار در مي ...

منم اوایل با شوهرم و مادرشوهرم سه تایی اونقدددد دلقک بازی درمیموردیم تا میخورد ولی الان عاقل شده تا ی چی میزارم دهنش ک دوس نداره میده بیرون