ولی فقط میشینه ن سینه خیز میره ن چار دست و پا دمرو میوفته ولی دوس نداره بره گریه میکنه تا بغلش کنیم دوست نداره راه برم زیر دستاشو ک میگیرم زیاد تمایل ب راه رفتن نشون نمیده
راستی حتما یه آزمایش کلسیم و ویتامین د ببر بده، پسر من کمبود داشت اگه متوجه نمیشدیم استخوناش کج میشد، خیلی به جاریم اصرار کردم که بچه اش رو ببره آزمایش بده اما نداد الان هم بچه اش راه میره خیلی کج و کوله راه میره انگار که زانو هاش کج شده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصن جایی و نمیگیره ک بلند شه اینکارو ک میکنم درحد دو ثانیه وامیسته و پخش زمین میشه
اشکالی نداره کم کم مدت ایستادن زیاد کن مثلا کاری کن متوجه ایستادن نشه ایستاده اب بده بخوره البته تکیه داده باشه ها یا ایستاده بهش بادکنک بده اما اصلا متوجه نشه بعد یه مدت یادش میره ایستاده میاد طرفت
سینه خیز میرفت غلط هم کم ولی الان خیلی تیزه وفرز نسبت به هم سن وسالاش باورت نمیشه چند کیلومتر پیاده روی میکنه اصلا صداشم در نمیاد اصلا نگران نباش فقط باید وقت بزاری و کار کنی
پسرم ۹ ماهگی دندون درآورد تو ۱۱ ماهگی چهاردست پا میرفت ، اما دکتر شربت داد هم بقیه دندونش زود در اومد هم یه روز تو ۱۴ ماهگی بلند شد راه افتاد بدون اینکه حتی یه بار بیفته ، بهش شیر بادام هم زیاد دادم ، در کل برای رفع نگرانی بهتره برای دکتر، ان شاءالله زودی راه میرفته نگران نباش