2777
2789

شوهرم با مادرشوهرم اصلا خوب نیست هم رفتارش با من بده هم شوهرم مادرشوهرم و خواهرشوهرم اینا چن بار جلوم گفتن آدم که مامانشو دوس داشته باشه زنشو هم خوشبخت میکنه یا میگن مرد اگ ب مادرش وفا نکنه ب زنشم نمیکنه یعنی میخوان بگن شوهرت برا تو نیست درصورتی که رفتارشون خیلی بده ،حتی شوهرمم فهمیده !خیلی زورم میگیره !برا بچمم زیاد دخالت می‌کرد رفت امدم کم کردم برا همین الان خیلی تو عز هست شوهرمم گوش ب حرفش نیست ولی با این حرفا منو میسوزونن بچم چاقه وزنش عالیه میگن ژن داره نمیگن من خوب بش میرسم باهام لج افتادن شوهرمم نمیره خونشون میگه خوشم نمیاد برم هروقت میبینمشون اون حرفا رو میزنن ؟شوهرم مشاوره رفت با پدرشوهرم شوهرم گفتش که مامانم زنم اذیت میکنه زنمم سر من خالی  میکنه پدرشوهرمم ب مادرشوهرم گفت !بگین چیکار کنم ؟؟؟؟؟

از امروز تا فردا هرکس٦ مرتبه  فقط ٦مرتبه ذکر

🌼🍃🌼🍃🌼

«يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف كَربي بحق اخيك الحسين»

را جهت بر طرف شدن مشکلات بخواند، ردخور ندارد.

به هرکسی که دوست دارید بفرستید چون در طول سال فقط چند روز این ذکر را میشه گفت.

این ذکر با کرامت که برای توسل به حضرت باب الحوائج سفارش شده را با اخلاص و با طهارت در یک مکان پاک اسم شریف آن حضرت تکرار نمایید و حاجات خود را به درگاه آن باب حاجات ببرید

إن شاء الله حاجت روا شید. التماس دعا

✅ لطفا کسى رو بى نصيب نذارید.

التماس دعا

منم خیلی دعا کنید

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ادامشونخوندم ولی راست میگن مثلا داداش من اگه مامانم غذاش اماده نباشه دعواستا ولی شوهرم نه خب قطعا داداشم بازنشم همینجوری وماهم براش زن نمیگیرم تا خوب بشه چوک تحمل این رفتارش سخته

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
از امروز تا فردا هرکس٦ مرتبه  فقط ٦مرتبه ذکر 🌼🍃🌼🍃🌼 «يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين ...

چرا فقط چند روز میشه این ذکر عالی رو گفت من هر وقت مشکل داشته باشیم میگم

من شیعم،حیدر آقامه  
چرا فقط چند روز میشه این ذکر عالی رو گفت من هر وقت مشکل داشته باشیم میگم

عزیز دلم  هميشه میشه گفت ولی یک وقتایی اجابتش سریع تره

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
شوهر قحط بود ی بچه ننش گیر من افتاد🙄😏

اگه مادرش عاقل باشه خوبه واقعا 

منم تا دوهفته میش خیلی مشکل داشتم ازینکه ازپدرش میترسه ک حرف شنوی داره بعد فهمیدم چه خوبه 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من