2777
2789
راستش من تصمیم گرفتم برای روز مادر برای مامانم یک یخچال فریزر هدیه بگیرم ، آخه یخچال فریزرشون دیگه قدیمی شده و فکر کردم این بهترین هدیه میتونه باشه....ولی سوالم اینه که چه مارکی بهتره ؟ از این مدل ساید بای ساید بهتره یا از اینهایی که بالاشون فریزره و پایینشون یخچال ؟ قیمتهاش هم ممنون میشم که بگین.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من ال جی دارم خیلی راضیم میوه و سبزی را تازه نگه میداره و بوی مواد غذایی اصلا در یخچال نمیمونه که فکر کنم به خاطر تهویه مناسب و فیلتر است
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم
من سامسونگ دارم.زمان جهاز به خاطر مدل آشپزخونه نشد ساید بگیرم بالا فریزر پایین یخچال گرفتم .خیلی ناراحت بودم که ساید نگرفتم ولی الان که 5 سال میگذره خیلی از انتخابم راضیم.مامانم و اطرافیان همه ساید دارن ولی واقعا جاش کمه.مال من یه دنیا جا داره مامانم حسودیش میشه!کاهو تا 10 روز تازه تازه میمونه
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
سامسوسنگ شک نکن ... هر چیزی هم که بزارم تا یک ماه هم شده که مونده باشه ولی اصلا خراب نمیشه مثلا موز پوستش بعد یک ماه سیاه سیاه میشه ولی توش سفید مثل پنبه حتما من پیشنهاد میکنم سامسونگ بخر
ایرانی ها! وضع آب خیلی خرابه!!!خیلی خراب!!!!ایران داره از یه منطقه نیمه خشک به منطقه خشک و بیابانی تبدیل می شه!
من archelik دارم الان 7 ساله که دارم مامانم هم نزدیک 20 ساله که داره مال ترکیه است و خیلی کیفیتش خوبه اونایی که سامسونگو تایید می کنن هم درست می گن چون مادر شوشو من داره
اما یه چیزی واست بگم مرداد پارسال نفری 2کیلو از دامغان پسته خریدیم اونوقت هر کدوم گذاشتیم تو یخچالامون هنوز 3 روز از مسافرتمون به سمنان نگذشته بود که مجبور شدیم بریم تبریز و 3 هفته ای اونجا موندیم وقتی برگشتیم پسته های مامان اون پوسته رویی تازه که می بینی حالت صورتی گلبهی دارن تقریبا سیاه شده بود ولی پسته های من تکون نخورده بودن