2777
2789
عنوان

** عکس کوچولوهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 483720 بازدید | 6207 پست
دنیا جون تبریک میگم چقدر سیتا ناره ماشالا... یک حالت هایی شبیه شایلین منه ببوسش

الهی من فدای این بهراد جیگر بشم که رفته حموم

سپیده جون تولد شایلی کوچولو رو بهت تبریک میگم شایلی هم که مثل شایلین من کوچولوه هزار تا بوس واسه شایلی

سپیده سوال داشتی به من اس بده شمارمو از مونا بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشیدااااااااااا سر زده اومدم . خواستم عکسای آوین جوجو هم تو تاپیکتون بذارم . متولد 12 خرداد 90 هستش .

اجازه هست ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
اینم عکسای حلما جیگری . الهی زن دایی فداش بشه .

این عکس از یک روزگیش :

مولتی هاستر
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
بدتر از دختر منم پشمالوه هههههههههه
بچه ها یه تاپیک جدید زدم برای نظم بیشتر تاپیک عکس .

اینجا فقط عکس و قربون صدقه :)) .
اونجا م سوال و درد دل و کسب تجربه ...

مرسی دوست جونا .

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=96247
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
اینم عکس کسری کوچولو جیگره زن دایی

کسری
وزن:3700
بیمارستان نجمیه تهران
دکتر کیکاووسی
تاریخ تولد: 5/1/1390

اینجا کسری جون 2 ماه و 13 روزه است

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

اینجا هم تقریبا 1 ماه

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

ایشا.. 3 ماه دیگه عکس نی نی خودمم میزارم
Lilypie Second Birthday tickers
سلامممممممممممممم به همه مامان های جیگر!تولد همه نینی ها مبارکه!مونا جون ،سپیده جون وهمه نی نیها ان شالا همیشه سالنم باشین!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
2810