9 ماه بارداری و با هم گذروندیم ... و الان آخرهای راهیم .
. . .
منتظر عکس فرشته هاتون هستیم .
- ممنون میشم اگه همکاری کنید و عکس بذارید . - لطفا" این قسمت ها و رو هم تا جایی که ممکنه جواب بدین :
1- اسم کوچولو 2- وزن و قدش 3- تاریخ تولدش 4- نوع زایمان 5- بیمارستان و نام دکتر 6- شهر محل سکونت .
ممنون .
طریقه ی عکس گذاشتن :
1. میریم به این سایت : http://www.irupload.ir/index.php . 2. رو browse کلیک می کنیم و عکس مورد نظرمون رو انتخاب می کنیم . 3. و بعد Start Uploding . 4. و در آخر متن گزینه ی Hotlink for Website رو Copy ، و بعد Past می کنیم اینجا :) .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سلامدوستای عزیزم اگر چه جای فرشته کوچولوی من اینجا خیلی خالیه ولی چون فرشته های شما رو میبینم دلم تسکین میشه انشالله خدا به همتون ببخشه و مواظب اونها باشه همه رو میبوسم
قربونت برم شامیتا جون .... دست تینای عزیزمو ببوس مریم جون ان شاالله خدا بهت یه فرشته کوچولو بده و همیشه برات سلامت نگهش داره ماشاالله به یونا و امیرعلی و مهدیار ... چه پسرای نازی داره کلوبمون
یکتای من در 28 فروردین قدم روی چشمام گذاشت یکتا در یک ماهگی:
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ...
تا حالم همیشه خوب باشه