2777
2789
عنوان

مامانای بهمن 93 بیان از بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11 بازدید | 65 پست
من چندشب پیش از پختن غذا براش سخته شده بودم چون نمیخوره غذای خودمون خورشت کرفس بود بهش همینجور ی قاشق دادم خوشش اومد حدود ی پیاله خورد با ماست .ابگوشتم بهش میدم
آهای پسرای همسایه شما را بخدا مردای خوبی شوید،من دارم این فرشته را با خون دلم بزرگ میکم👼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شیر با فرنی میدم ماستم دوست داره ولی بستنی نه. بستنی روزی یه دونه زیاده عزیزم کمش کن حتما چون بستنی روغن گیاهی داره و زیاد مفید نیست.من روزی سه چار وعده غذا میدم هرچی بخوره شیر خودمم که میخوره هر وقت بخواد
2805
بستنی که زیر یکسال بده.شیر فقط باش حریره درست میکنم.ماست هم یه روز درمیون.تخم مرغ هم تو سوپش میریزم چون اصلا نمیخوره.سیب زمینی هم تو سوپش میریزم.به ماستش نعنا اضافه میکنم که سردیش نشه
وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸
نازی جان باباش میگه نده بستنی خودمم دوست ندارم بخوره .شبا ک شوهرم میاد چون عاشق بستنی ام خودم برام میخره دخترمم تا جلدش رو میبینه مث ابر بهار اشک میریزه ک بده بخورمش .دلم میسوزه بهش یکم میخوام بدم ک خانوم تا ب چوبش نرسه ول کن ماجرا نمیشه
آهای پسرای همسایه شما را بخدا مردای خوبی شوید،من دارم این فرشته را با خون دلم بزرگ میکم👼
روشان جان تخم اب پز دختر منم نمیخوره .زرده را نپخته ب سوپ اضافه میکنی؟
2810