2777
2789
دوستان خوبم! من و همسرم میخوایم خودمون رو بیمه کنیم چون تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستیم یعنی اغلب اوقات ایران نیستیم ...میخواستم بدونم اگر ما هر کدوم جداگونه خودمون رو بخواییم بیمه خود استغالی کنیم امکانش هست ؟ هدف بیشتر ما برخورداری از حقوق بازنشستگی هست چون نمی دونیم بالاخره چی پیش میاد..... هر کدوم هم میخواییم جداگونه بیمه بازنشستگی بشیم که بعدا جفتمون حقوق بازنشستگی بگیریم...شما می دونین شرایطش چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین...
mn midoonam

mitoonin in karo bokonin bayad vaghti iran raftin berin be shobeyi ke bime dashtin az oonja sabeghan

va begin ke mikhayn khodetoon ro bime konin ke az mazayaye bazneshastegi barkhordar shin
bimeye khishfarma migan
bad saghf dare ye hadeaghal dare ta be bala
bayad begin ke cheghadr mikhayn
bar asase oon behetoon migan ke bayad cheghadr bedin
baraye 1 sal ba hadeaghal hodode 1 million dar miyad baraye har nafar

agar ghablan sabegheye kar tooye iran darin khoobe
vagarna inke 30 sal pool bedin be omide bazneshastegi eshtebahe be nazare man

agar sabeghe dahste bashin shayad azmayesh nakhad begin
vali bishtare mavaghe shoma ro mifreatsan ke ye seri azmayesh bedin ke az salamatetoon ba khabar shan

agaram ke sabegheye bime nadarin ke bimeyi ke nazdike addresi too iran hast bayad moraze'e konin ba baratoon parvande tashkil midan

movafagh bashin
سحر جون دستت درد نکنه خانمی...لطف کردی.... فکر می کنی اگر بعدا بفهمند ایران نیستیم مشکل ساز نمیشه ؟؟؟؟ آخه می ترسم قبول نکنند..... درسته برای 30 سال دیگه است آخه فکر کردم اگر مثلا چند سال دیگه یه جایی استخدام بشیم اینها هم میشه سابقه بیمه و بازنشستگی امون و یه جورایی جلو می افتیم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.