2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد یادگیری زبان دوم تواین سن چیه؟آره...نه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 30 پست
پانیذا جان من خودم مدرس هستم و با گروه سنی خرد سال کار میکنم 4 سالگی سن مناسبیه به شرط اینکه اصلا به بچه فشار نیاد . کلاس جذاب باشه . معلم با تجربه و با انرزی باشه . مطالب با شعر و نمایش تدریس بشن . فکر کردم که الان کلاس میره بچه تون . اگه تونستین جایی با این شرایط پیدا کنید بزاریدش کلاس . اما اگه از این کلاسا بود که 20 تا بچه میشینن معلم فقط میاد کلمه یاد میده نه . اصلا توصیه نمیکنم .
خدایا شکرررررررررر
ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺳﺮﻋﺘﻢ ﭘﺎﯾﯿﻨﻪ
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ﭘﺴﺮ ﻣﻦ ﺍﻻﻥ ﻧﺰﺩﯾﮑﻪ ﺩﻭﺳﺎﻟﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻡ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻥ
ﻣﻦ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﺵ ﺳﺨﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻪ
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 
ﮐﻼﺱ ﭘﺴﺮﻡ ﺷﺶ ﻧﻔﺮﻥ ﺑﺎ ﺷﻌﺮ ﺩﺍﺭﻥ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ
ﺳﯽ ﺩﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻦ
ﻫﻤﺶ ﻣﻮﺯﯾﮑﺎﻝ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ
اما خیلی اموزنده بوده ! 
ﻧﻪ ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ ﻣﻬﺮ ﻣﺎﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﯿﺶ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ
اما خیلی اموزنده بوده ! 
پسر منم از 4 سالگی داره میره خیلیییییی راضیم وادامه میدم تابستون وزمستون هم نداره همش میبرمش
به روزگار گفتم چرا رو چرخ وفلک تو بعضیها بالان وبعضیها پایین؟
لبخند زد وگفت نترس میچرخه.
دختر من از سه سالگی رفته ، کلاسش رو هم خیلی دوس داره ، خوب هم یاد میگیره ، تو کلاسشون 7-8 تا بچه هم سن و سالن ، محیطش شاده ، با اهنگ کار میکنن . نوشتن هم دارن ولی زیاد روش تاکید نمیشه یعنی از نوشتن امتحان نمیدن . دخترم متولد تیر هشتاد و هشته .
که دنیا به خسران عقبا نیرزد ....... به افسوس بسیار فردا نیرزد
پانیذای گرامی به پرسش شما در تاپیک "پرورش کودک دوزبانه" در اینجا پاسخ داده شد: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=534836&postID=35277718
١-آموزش زبان به کودک اشتباه محض است اما پرورش کودک دوزبانه با آموزش زبان به کودک تفاوت دارد. ٢-فرصت برای دوزبانه شدن محدود است ٣-آموزش لغت، ترجمه کردن و مخلوط حرف زدن دو زبان با کودک اشتباه و مضر است. اینساگرام: dozabaneh وبسایت: http://www.zabanefarda.ir تلفن دفتر: 02166479860 کانال تلگرا م: @aminicartoons
اگر توی محیطی که با زبان دیگه حرف میزنن قرار بگیره خوبه با اگر خودتون میتونید توی خونه انگلیشی صحبت کنید اما با برنامه آموزشی توی این سن مخالفم بدبختایی که کلی فکر کردن و گفتن بچه 6 -7 سالگی باید بره مدرسه و آموزش رو شروع کنه یه چیزی میدونستن روشهای آموزشی جدای از روند عادی زندگی بچه در این سن خوب نیست
2810