2777
2789
عنوان

شوهراتون توخونه که هستن چیکار می کنن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5092 بازدید | 56 پست
شوهر من تو خونه که باشه فیلم میبینه و کارای خودشو میکنه

بچه ها میشه بمن راهکار بدین چکار کنم که شوهرم تو خونه کمکم کنه؟وقتی میگم نمیتونم میگه برات کارگر میگیرم اما خودش کار نمیکنه

من فقط دلم میخواد اون تو خونه بهم کمک کنه

اخه ی برادر شوهر دارم که زنش انچنان روش تسلط داره که همه کاراشو میکنه(سرویسا رو میشوره.ظرف میشوره و .....)

با اینکه برادر شوهرم اخلاق سگی داره ولی زنش رامش کرده اساسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی و الهام

همچنین شوهر من ! همین الان بحثمون شد ! غذا خوردیم تموم که شد من رفتم ظرفارو بشورم چن تا ظرف واسه درست کردن غذا توی سینک بود گفتم تا شوهرمم تموم شه ظرفارو از میز برداره بذاره من بشومر میبینم همونجور ول کرده رفته جلو تی وی که جمع کن ! منم جمع نکردم ... ظرفایی که واسه سالاد و... کثیف شده بود رو شستم اومدم بیرون ... گفتم برداشتی برداشتی وگرنه تا شب همینجاس ... دست به هیچی نزدم ...
بعد نیم ساعت جمعشون کرد ...

شما خونه دارین ؟ وووووی من که خیلی حرص میخورم از دستش .... شوهر خواهرم ... شوهر خواهر شوهرام .... داداشام ... همه کمک میکنن حتی غذا درست میکنن .... حالا شانس من !
Lilypie Maternity tickers
من که از صبح تا شب شوهرم ور دلمه. هر روز در حال دعا کردنم که کار گیرش بیاد. توروخدا به همه نصیحت کنید که با پسر سربازی نرفته و بیکار شوهر نکنن که مثل من پیر میشن ور دل مادر شوهر.
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
مامان صفا و حسام راست گفتی با نق و غ ادم فقط از شوهرش دور میسشعه همیننننننننن
باید با سیاست اهل کار کرد نه با غر غر و مقایسه و کوبیدن شوهر مردم سرش
من شوشو اویل ازدواج وو قبلش خونه مامانش فقط رییس بود ولی الان خودش میگه سربازتم هرچی بگی انجام میدم با درجه سروانی و سه تا ستاره رو شونش اخه نظامیه
خوب بچه ها من خیلی حرصم میگیره یعنی اون 2تا جاریام هر 2تاشون شانس باید داشته باشن و من بدبخت کم شانس باشم

اون یکی جاریم که حتی فرشای خونشم شوهرش میشوره من که بشوهرم میگم تو برادر اونا نیستی

یعنی من وقتی ی کاری به این شوهره میگم باید1000دفه تکرارش کنم

خودم به ی نتیجه ای رسیدم اینکه خودم همش کارامو کردم و هیچ وقت تو کار خونه ازش توقعی نداشتم اما از وقتی رفتار جاریا رو میبینم بخودم لعنت میگم که چرا روزای اول بد عادتش کردم و همه کارای خونرو خودم انجام دادم الما چه سود که الان اصلا درست بشو نیس

کسایی که صبرشون کمه اصولا اینجوری میشن !
من خودم طاقت ندارم تا بیاد و یه کاری رو انجام بده ! انجامم میده یا کند کار میکنه یا خوب گار نمیکنه حرصم میگیره میگم اصلا نمیخواد دست به چیزی بزنه ! اونم دیگه هیــــــــــــــــــــــــــــــــــچی

نازلی خب چیکا کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قرار نشد بیای دل مارو اب کنی و بری !
Lilypie Maternity tickers