2777
2789
عنوان

شوهراتون توخونه که هستن چیکار می کنن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5092 بازدید | 56 پست
شوهر من هم یا داره اخبار میبینه یا تو نت دنبال کار سایتاشه ،البته اگه لازم باشه و خودم کار داشته باشم نى نى رو نگه میداره
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام با اجازه همگی
آپلود عکس

حراج واقعی
http://gst926.blogfa.com/
دوست جونا لطفا به مسابقه عکس سفره افطار من یه سر بزنید اگه اگه سفره من خوشتون اومد بهش رای بدین مرسی. http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015071220022554804
من قبل ازدواج فکر می کردم این مردهای جوون چقدر تو خونه می تونن جذاب ومهیج .باشن پر از حرف پر از احساس پر از سکس اما هیچچچچچچچچچچچچی حدایی چقدر خر بودیم...دور ازجون شما
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
خیلی باحال گفتید بچه ها کلی خندیدم
شوهر منم اصلا خونه نیست اگه باشه : bbc, voa, national geographi دوشنبه ها نود
اگه دخترم بیدار باشه قربون صدقه اون می ره
بهش می گم خسته شدم از بس این شیر و پلنگارو دیدم هههههه
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
من زیاد سر بسرش نمی ذارم چون بنده خدا اصلا خونه نیست گناه داره بهش گیر بدم
اونوقت شبا هم دیگه خونه نمیادهههههههههههههههه
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
چرا ؟؟؟؟چرا تلویزیون وگیم ونت باید جذابتر اززنشون وهم کلامی ومحبت به زنشون باشه؟؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
سلاممممممممممممم.....
منم میخوام درد دل کنم.

شوهرم وقتی که سر کاره .سرکاره.روزهایی هم که تو خونست صبح تو لپ تاپشه دنبال سهام بنجل وپر ضرر.شب هم اخبار سهام رو تو سایتها دنبال میکنه..
عسل(شوهر منم یا تی وی میبینه یا بازی میکنه یا گیر میده به من)
حالا شوهر من:
شوهر منم یا تی وی میبینه یا به زمین و زمان انتقاد میکنه یا گیر میده به من
آقا دلداه ات این روزها حال خوبی ندارد ... لطفا نگاهش کن ... خوب میداند رو سیاه ست اما ، کجا رود ؟ وقتی ... جز شما مهربانتر سراغ ندارد ... کجا رود؟ کجا رود؟؟؟؟؟؟ یا امام رضا...
2810